Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Idylle een onvergetelijk liefdesverhaal uit de hand van huisparfumeur Thierry Wasser. Rozen, een vers boeket bloemen, witte muskus en een chypre-akkoord betoveren de zintuigen.

Idylle is licht, luchtig met een bloemrijke kuil. Een liefdesverklaring in de klassieke fles Guerlain romantisch, sensueel en sensueel.

Guerlain Idylle kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Guerlain Idylle - een spannende vrouwengeur

De geur Guerlain idyll is een spannende female geur die je uitnodigt om te dromen. De vrouwelijke geur benadrukt de sensuele en glamoureuze kant van een vrouw. Idyll van Guerlain laat een vrouw' vrouw' achter met al haar facetten. Een parfum voor vrouwen die hun emoties beleven. De Perfum en ook Eau de Toilette Guerlain Idylle is een ambassadeur van' vrouwelijkheid', wiens geur alle kanten van een vrouw onderstreept. De idylle van Guerlain zorgt ervoor dat de drager er delicaat en sensueel, onafhankelijk en sterk uit ziet.

De basis van het parfum wordt gevormd door het sensuele aroma patchouli en muskus. De hartnoot bestaat uit lelies, lelie van de vallei, jasmijn en pioenen. Deze florale mix b> breekt met de zware flavours van de basisnoot en het is precies deze pauze die de basis van deze geur zo opwindend maakt. De top noot van Guerlain Idylle bestaat uit vers fruit, lychee, frambozen en rozen. Deze exotische aroma's vormen de perfecte afsluiting van deze spannende geur. Het is de parfumcompositie tussen opwarmende, sensuele en bloemige aroma's die Guerlain's idyllische parfum uniek maakt. De eau de toilette idylle van Guerlain is een beetje lichter dan het parfum. Guerlain wil de warme muskus in het eau de toilette niet opgeven, maar vertrouwt verder op de lichte en zachte geur van lila. Beide geuren van de Guerlain Idylle series hebben één ding gemeen, ze staan voor elegantie en nodigen je uit om te dromen.

Kopnoten:
Freesia
Roos
Frambozen
Lychee
Hartnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Pinksterroos
Lelie
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Parfumeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Guerlain Idylle met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Stille
Guerlain Idylle

Heerlijke eau de parfum van Guerlain. Mijn man gebruikt ook Guerlain en hij heeft deze onlangs voor mij gekocht. Ben er super tevreden mee.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 324
toepassen