Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Chant d'Arômes

uitverkocht producten +

De geur +

Guerlains Chant d' Arôm herinnert aan de taal van de bloemen.

Chant d'Arômes ("Song of Fragrances") is Jean-PaulGuerlain 's eerste geurcreatie voor vrouwen. De beroemde Parijse parfumeur creëerde dit buitengewone parfum voor zijn verloofde. Haar imago als jonge debutante had in hem het verlangen gewekt om het merkGuerlain , gecreëerd door zijn betovergrootvader, een vleugje jeugd en frisheid te geven om zijn eigen generatie aan te spreken.

Jean-Paul Guerlain publiceerde Chant d'Arômes in 1962 als een parfum voor een vrouw die alleen parfum draagt voor haar eigen bestwil en niet om een man te plezieren of zelfs te verleiden. In een interview met het vrouwentijdschrift "Elle" beschreef Jean-Paul zijn muze Marie-Monique als "een echte, vrouwelijke jonge vrouw".

De veelzijdige geur doet denken aan de veelzijdige taal van de bloemen; het combineert delicate lentebloemen zoals kamperfoelie en gardenia met de sprankelende geur van mandarijn, bergamot, jasmijn, ylang-ylang en Provençaalse roos. Zoete perziken, sinaasappels en pruimen worden toegevoegd, evenals een poederige toets van sandelhout, muskus, cederhout, tonkaboon en vanille. Het interessante en diepgaande contrast tussen de delicate, bijna naïeve bloemengeur en de romige zoetheid van vanille en sandelhout zorgt voor een zowel onschuldig als verleidelijk parfum.

De eerste akkoorden Chant d'Arômes herinneren aan de heldere, bloemige en vrouwelijke lente van een nieuwe liefde - een "lied van geuren", een koor van perfect gecoördineerde, heldere stemmen. Chant d'Arômes is een "rustig" parfum, eenvoudig en in zichzelf gekeerd, dat niet de aandacht van een minnaar wil trekken. Een eerbetoon aan de jeugd - charmant en onaangetast. Het parfum is herhaaldelijk geherformuleerd om de stralende, frisse kwaliteit ervan te benadrukken.

Kopnoten:
Kamperfoelie
citrusvruchten
Hartnoten:
Gardenia
Jasmijn
Ylang Ylang
Basisnoten:
Eikenmos
hout
vanille
Parfumeur:
Jean-Paul Guerlain
Jaar van uitgave:
1962

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 369
toepassen