Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Chamade

uitverkocht producten +

De geur +

De Odeur Guerlain Chamade dateert al uit 1968. De tijd van de vreedzame revolutie onder het motto "Maak liefde niet oorlog" manifesteert zich op unieke wijze in Chamade en wordt eeuwig vastgelegd. De schepping is toewijding aan het sproeien. De bloemige en kruidige geur duurt zeer lang. Inmiddels ondertussen ondergaat hij een spannende ontwikkeling.

Bergamot, aldehyden, hyacinten, jasmijn, aldehyden en roos zorgen voor een frisse, maar fluweelzachte noot. De poedervormige, aangename aroma's worden aangevuld met een hart van galbanum, lelie van de vallei, lila en kruidnagel. Alle essences horen bij de donkere, nogal koele kleuren. De kruidige anjer geeft een impuls aan de fluweelzachte, vloeiende geurbeleving. Het functioneert als een succesvolle overgang naar de warmere aroma's die tot het einde toe tot stand zijn gekomen. Een basis van Perubalsam, het verwarmen van sandelhout, benzoë, benzoë, amber, vetiver, Tolubalsam en zoete vanille laat de dapperste ziel capituleren tot de sensualiteit en warmte van de Odeur. De ingrediënten onthullen reeds de oriëntaalse touch van Chamade. Hart en hoofd zijn spannend koppig, hoekig en toch zacht als fluweel.

Guerlain is erin geslaagd om zijn inspiratie na te bootsen, het drumsignaal voor de retraite na een strijd onder Napoleon, voor de neus. Eerst de koele, rationele beslissing en dan, dankzij de voetnoot, eindigt de geur in een gevoel van opluchting en pure devotie. Alles bij elkaar genomen Chamade fresh en intense geurt. Deze creatie is niet voor delicatesseus geraakte vrouwen, maar een expressieve metgezel voor de dame die weet wat ze wil en niet bang is om het te nemen.

Kopnoten:
aldehyde
Bergamot
Hyacint
Jasmijn
Roos
Hartnoten:
Sering
Galbanum
Kruidnagel
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
Amber
Benzoë
Perubalsem
Sandelhout
Tolubalsam
vanille
Vetiver
Parfumeur:
Jean-Paul Guerlain
Jaar van uitgave:
1969

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 330
toepassen