Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Rush 2

De geur +

Gucci Rush 2, de Oosterse bloemige geur voor vrouwen

Miljoenen vrouwen over de hele wereld kunnen het niet mis hebben. Al bijna 15 jaar Gucci Rush 2 Rush 2 b>nun is al op de markt en is inmiddels een klassieker. Zijn delicate bloemige, licht bittere aroma is ook voor mannen zeer aantrekkelijk. De individuele akkoorden zorgen ook voor een frisheid die de hele dag doorzet en versterkt. In de topnoot glanst de schepping met bloemige tonen.

Hier vindt u freesia, lelie van het dal en roos. De heart noot wordt ook geleverd met floraal-fris. De lelie, gardenia, palmen en narcis zorgen hiervoor. Een kleurrijke regen van bloemen die zijn hart doet ruiken als een bovenboeket . In de basisnoot wordt Gucci Rush 2 lichtjes afgerond met akkoorden van eikenmos, rode bessencrème, muskus en palmbomen. Met zijn vele ingrediënten reproduceert de geur alle facetten van vrouwelijkheid, benadrukt de zwakheden ervan en straalt ze zacht uit. Een geur waarvan het succesverhaal nog verre van compleet is. Fris, fruitig en ongelooflijk vrouwelijke zacht.

Kopnoten:
Freesia
Roos
Lelietje-van-dalen
Hartnoten:
Lelie
Gardenia
Narcis
Basisnoten:
Eikenmos
Zware Aalbessen
muskus
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2001

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Rush 2 met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van S
Ik hou van dit luchtje!! Heerlijke frisse geur, snelle levering. Top

Ik ben al erg lang fan van deze parfum. En nu via easycosmetic.nl kan ik hem voordelig inkopen. Want als je hem ergens anders bestelt ben je al snel €15 meer kwijt. Dus ik zeg top!

Commentaar van Boodsom
echt geweldig

Maakt niet uit voor welke gelegenheid, welk jaargetijde, welke tijd overdag of 's nachts. Dit parfum past altijd. De eau de toilette van Gucci Rush 2 is mijn persoonlijke favoriet!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten