Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Rush 2

De geur +

Gucci Rush 2, de Oosterse bloemige geur voor vrouwen

Miljoenen vrouwen over de hele wereld kunnen zich niet vergissen. Gucci Rush 2 is al bijna 15 jaar op de markt en is al lang een klassieker. Het subtiel bloemige, licht wrange aroma is ook erg aantrekkelijk voor mannen. De afzonderlijke akkoorden hebben ook een frisheid die de hele dag aanhoudt en revitaliseert. In de topnoot schittert de creatie met bloemige noten.

Freesia, lelietje-van-dalen en roos nemen hier de honneurs waar. De hartnoot is ook bloemig en fris. Daar zorgen lelie, gardenia, palm en narcis voor. Een kleurrijke bloemenregen die het hart laat ruiken als een weelderig boeket. In de basisnoot wordt Gucci Rush 2 licht wrang afgerond dankzij akkoorden van eikenmos, zwarte bessencrème, musk en palmhout. Met zijn vele ingrediënten weerspiegelt de geur alle facetten van vrouwelijkheid, waarbij de zwakke punten worden benadrukt en de geur zachtjes kan stralen. Een geur waarvan het succesverhaal nog lang niet voorbij is. Fris, fruitig en ongelooflijk vrouwelijk en delicaat.

Kopnoten:
Freesia
Roos
Lelietje-van-dalen
Hartnoten:
Lelie
Gardenia
Narcis
Basisnoten:
Eikenmos
Zware Aalbessen
muskus
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2001

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Rush 2 met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van S
Ik hou van dit luchtje!! Heerlijke frisse geur, snelle levering. Top

Ik ben al erg lang fan van deze parfum. En nu via easycosmetic.nl kan ik hem voordelig inkopen. Want als je hem ergens anders bestelt ben je al snel €15 meer kwijt. Dus ik zeg top!

Commentaar van Boodsom
echt geweldig

Maakt niet uit voor welke gelegenheid, welk jaargetijde, welke tijd overdag of 's nachts. Dit parfum past altijd. De eau de toilette van Gucci Rush 2 is mijn persoonlijke favoriet!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten