Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Er kan veel gezegd worden over de Franse parfumeur Michel Almairac, maar niet dat hij in een haast was om Gucci Rush te ontwerpen.

De ingrediënten van de bloemige zoete bloemengeur zijn perfect in balans, de fruitige noten van perzik harmoniëren perfect met de bloemrijke accords van freesia, gardenia, jasmijn en roos. Ook de kruidige noten zoals vetiver, patchouli en koriander mengen zich moeiteloos in de samenstelling van de geur. Vanille zorgt voor zoetheid.

Gucci Rush kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Uitzonderlijk in elk opzicht

Gucci Rush verscheen in 1999 en is nog steeds een van de absolute vrouwengeurklassiekers van het Italiaanse luxelabel. Gemaakt door Michel Almairac, de geur is Gucci Rush bloemig en zoet. De parfumeur is erin geslaagd om een bloemige geur te creëren die noch schattig noch speels, noch meisjesachtig is. Gucci Het Rush is een absolute sensualiteit en vraagt om aandacht, maar het raakt niet.

Michel Almairac bereikt dit met een topnoot van fresia, gardenia en perziken. In de hartnoot ontmoeten nobele aroma's van rozen en jasmijn kruidige koriander. Rush De Gucci basis van vetiver, patchoeli en vanille.

De vrouw die dit parfum draagt is sexy, zelfverzekerd en provoceert ook graag. De geur is geen allrounder, maar het wil en mag dat niet zijn. Het is een parfum voor 's avonds of 's nachts, maar niet noodzakelijkerwijs voor een avondjurk. Gucci Het is net zo perfect met een strakke jeans en een geweldig shirt. Hoe goed Gucci het Rush is, blijkt ook uit het feit dat de geur sinds het vrijkomen ervan absoluut onveranderd is geproduceerd. De houdbaarheid en sillage van vrouwenparfum is ver boven het gemiddelde. Edel, sexy, sensueel, sensueel, een verleidelijke geur om te verleiden, zo is Gucci Rush het.

Kopnoten:
Freesia
Gardenia
Perzik
Hartnoten:
Jasmijn
Koriander
Roos
Basisnoten:
Patchoeli
vanille
Vetiver
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
1999

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Rush met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Deak1981
bestelling

Alles prima gelopen bij mij bestelling. Kan niets negatiefs melden. bestel graag weer bij jullie en beveel jullie graag verder aan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-31%1