Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Guilty Absolute pour Homme

De geur +

Guilty Guilty Guilty Absolute giet Homme, de houtachtige en pittige mannengeur.

Met Gucci Guilty Absolute pour Homme bracht het Italiaanse modehuis uit Florence een zeer mannelijke nobele mannengeur van een bijzonder soort uit. Gecreëerd door meester-ambachtslieden, Gucci Guilty Absolute vertegenwoordigt een elegante, lederachtige en houtachtige geur, onconventioneel ontworpen weg van de traditionele geurcompositie met een speciale lineaire structuur.

Deze is samengesteld uit de vier centrale ingrediënten WoodLeather, GoldenWood, Patchouli en Vetiver. Gucci Guilty Absolute pour Homme heeft dus een heel bijzonder kenmerk. De geur van deze buitengewone en elegante compositie ontvouwt onmiddellijk zijn volle, consistente boeket en verandert niet vanaf het moment van eerste toepassing op de huid.

Gucci Guilty Absolute pour Homme is een fijn, lineair gestructureerd geurmengsel, zonder de klassieke geurpiramide met op elkaar inwerkende, zich geleidelijk ontvouwende topnoten, hartnoten en basisnoten. De leerakkoorden van de WoodLeather en de houtachtige akkoorden van de GoldenWood vormen samen met een speciaal geselecteerd natuurlijk extract van Nootka cipres een nauwkeurig samengestelde combinatie die een fijne en diepe geur oplevert met extreem droge houtachtige noten en een verrukkelijke aromatische complexiteit. De samenstelling wordt geïntensiveerd en verfijnd door drie verschillende soorten patchoeli-olie en de frisse, aardse noten van vetiver.

Gucci Guilty Absolute pour Homme is een zeer aangename, nobele en meesterlijk gecreëerde geur die zich onderscheidt van andere mannengeuren. Met zijn verleidelijk, aantrekkelijk aromatisch, zeer mannelijk en uniek karakter straalt deze mannengeur elegantie en stijl uit. Gucci Guilty Absolute is gemaakt voor mannen die volledig vrij zijn om hun eigen mannelijkheid voor zichzelf te definiëren en te ontwikkelen.

Kopnoten:
Woodleather
Hartnoten:
Goldenwood
Patchoeli
Basisnoten:
Vetiver
nootkacipres
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-30%1