Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Gardenia

De geur +

De bloemige vrouwengeur Gucci Flora van Gucci Gorgeous Gardenia Gucci Gorgeous Gardenia

Whoever is op zoek naar een bloemige en verfrissende vrouwengeur moet zeker proberen Gucci Flora van Gucci Gorgeous Gardenia. Deze geur combineert elementen van hoge kwaliteit met een sensuele ervaring. In de topnoot vallen rode bessen, krenten en peren op door hun fruitigheid en frisheid. De hartnoot wordt gedomineerd door bruine suiker en patchoeli, waardoor de eau de parfum een fijne zoetheid krijgt. De creatie wordt gecompleteerd door de bloemige geur van witte gardenias en de fragipani bloesem in de hartnoot.

Overall, het resultaat is een harmonieuze geurbeleving met een sensueel en verleidelijk effect. Gucci Flora van Gucci Gorgeous Gardenia ziet er tegelijkertijd licht, levendig en elegant uit. De geur is niet al te zoet, maar straalt een aangename frisheid en lekkernij uit.

Als de naam van het eau de parfum suggereert, richt Gucci Flora van Gucci Gorgeous Gardenia zich vooral op gardenia. Het geeft het parfum een natuurlijke en intense bloemengeur die doet denken aan een uitgestrekte lentetuin. Gucci Flora van Gucci Gorgeous Gardenia is bijzonder populair als lichte lente en zomer geur en harmoniseert uitstekend met een casual kledingstijl. Laat u betoveren door de fascinerende bloemengeur van deze geur.

Kopnoten:
rode bessen
Peer
Hartnoten:
Gardenia
Maagdenpalm
Basisnoten:
Patchoeli
Brauner Zucker
Parfumeur:
Frida Giannini
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Flora by Gucci Gorgeous Gardenia met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Thibles
Ik hou van deze geur!

Gorgeous Gardenia is een geur die mij vanaf het begin heeft aangesproken. Zeer bloemig en zoet, maar niet opdringerig of goedkoop. Dit parfum is echt heerlijk. Ik hou er van en zou het iedereen aanbevelen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten