Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-32%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Magnolia

De geur +

Gucci Flora van Gucci Gorgeous Magnolia: de delicate bloemengeur voor alle vrije geesten

Weet je nog dat je als kind door een vers gemaaid weiland rende, de geur van bloemen en struiken in je neus, vol levensvreugde? Dit gevoel van vrijheid wordt overgebracht door Gucci Flora by Gucci Gorgeous Magnolia, de derde Flora geur van Gucci uit 2023.

Zwarte bessen akkoorden gevangen door heerlijke kokos en sinaasappel noten openen Gucci Flora by Gucci Gorgeous Magnolia. Sensuele klanken van magnolia, omlijst door een caleidoscoop van stralende jasmijn absolue, lieflijke lelietjes-van-dalen en geurige ylang-ylang, vormen de hartnoot van de geur. Omhuld door sensuele patchoeli geven lichte houtnuances en dierlijke muskus een nonchalant timbre. De geur voor alle vrije geesten dompelt je onder in een bloemige, delicate wereld die je kracht en zelfvertrouwen geeft.

De sensuele geurcompositie Millefleurs werd gecreëerd als onderdeel van de Gucci #FloraFantasy-collectie door Daphné Bugey en Marie Salamagne. Daphné Bugey, de parfumeur van Firmenich, is een gepassioneerd pleitbezorger van bloemengeuren. Ze ontwikkelde haar liefde voor aroma's op 10-jarige leeftijd, toen ze besloot parfumeur te worden om, zoals ze zegt, alles te kunnen ruiken en er een ruimte van vrijheid van te maken. Bugey is bekend van haar poederig-zoete Kenzo Amour (2006), haar groene Thierry Mugler Aura (2017) en haar gourmand Jean Paul Gaultier Scandal (2017).

Haar medecomponist Marie Salamagne gelooft ook in de emotionele impact van haar geuren. Als dochter van een doktersfamilie heeft ze altijd een affiniteit gehad met helende stoffen. Salamagne componeerde al parfumbestsellers zoals Yves Saint Laurent Black Opium (2014), het bloemig-oriëntaalse Armani Privé Rose d'Arabie (2010) en het romig-zoete Thierry Mugler Alien Goddess (2021).

De delicate en geraffineerde bloemencompositie is te zien in de flacon van violet millefleur, die het parfum eer aandoet. De steenkleurige glazen decoratie is een variatie op het unieke floramotief dat de Italiaanse kunstenaar en illustrator Vittorio Accornero in 1966 voor Gucci ontwierp. Een glanzende dop met gouden groeven bekroont de geur van Gucci Flora by Gucci Gorgeous Magnolia.

Het Florentijnse luxehuis Gucci richt zich op duurzaamheid. De zoete geur bevat geen UV-filters. De flacon is gemaakt van tien procent gerecycled glas en heeft een coating op waterbasis. De elegante, veelkleurige doos in reliëf is gemaakt van sociaal en milieuvriendelijk gestreken FSC-papier.

De #FloraFantasy-campagne van Gucci, gemaakt door regisseur en fotograaf Petra Collins, neemt ons mee naar een snoepkleurige wereld van popcultuur, geïnspireerd door Japanse anime. Niemand minder dan popicoon Miley Cyrus houdt de geur in haar sensueel gelakte vingers. "Voor mij belichaamt het onschuldige sensualiteit," zegt ze.

Kopnoten:
Braambes
Kokosnoot
Sinaasappel
Hartnoten:
jasmijn-sambac-absolue
Magnolia
Lelietje-van-dalen
Ylang Ylang
Basisnoten:
licht hout
muskus
Patchoeli
Parfümeur:
Daphné Bugey, Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten