Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-32%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Magnolia

De geur +

Gucci Flora van Gucci Gorgeous Magnolia: de delicate bloemengeur voor alle vrije geeste

Herinner je je nog de tijd dat je als kind over een vers gemaaide weide rende, de geur van bloemen en struiken in je neus, vol levensvreugde? Dit gevoel van vrijheid wordt overgebracht door Gucci Flora van Gucci Gorgeous Magnolia, de derde Flora geur van Gucci in 2023.

Bramenakkoorden, omringd door heerlijke kokos- en sinaasappelnoten, openen Gucci Flora van Gucci Gorgeous Magnolia. Sensuele klanken van magnolia, omlijst door een caleidoscoop van stralende jasmijn absolue, lieflijke lelietjes-van-dalen en geurige ylang-ylang, vormen de hartnoten van de geur. Omhuld door sensuele patchoeli, waaraan licht hout en dierlijke muskusnuances een nonchalant timbre geven. De geur voor alle vrije geesten dompelt je onder in een bloemige, delicate wereld die je kracht en zelfvertrouwen geeft.

De sensuele geurcompositie Millefleurs werd gecreëerd door Daphné Bugey en Marie Salamagne als onderdeel van de Gucci #FloraFantasy-collectie. Firmenich parfumeur Daphné Bugey is een gepassioneerd pleitbezorger van bloemengeuren. Ze ontwikkelde haar voorliefde voor aroma's op 10-jarige leeftijd, toen ze besloot parfumeur te worden om, zegt ze, alles te kunnen ruiken en er een ruimte van vrijheid van te maken. Bugey staat bekend om haar poederig-zoete Kenzo Amour (2006), haar groene Thierry Mugler Aura (2017) en haar gourmand Jean Paul Gaultier Scandal (2017).

Haar medecomponist Marie Salamagne gelooft ook in de emotionele impact van haar geuren. Als dochter van een doktersfamilie heeft ze altijd al een affiniteit gehad met helende stoffen. Salamagne heeft al parfumbestsellers gecomponeerd zoals Yves Saint Laurent Black Opium (2014), het bloemig-oriëntaalse Armani Privé Rose d'Arabie (2010) en het romig-zoete Thierry Mugler Alien Goddess (2021).

De delicate en gedifferentieerde bloemencompositie wordt getoond in de violette millefleur flacon, die het parfum eer aandoet. De steenachtige glazen decoratie is een variatie op het unieke Flora-motief dat de Italiaanse kunstenaar en illustrator Vittorio Accornero in 1966 voor Gucci ontwierp. Een glanzende dop met gouden groeven bekroont de geur van Gucci Flora van Gucci Gorgeous Magnolia.

Het Florentijnse luxehuis Gucci richt zich op duurzaamheid. De zoete geur bevat geen UV-filters. De flacon is gemaakt van tien procent gerecycled glas en is gelakt op waterbasis. De elegante, veelkleurige doos in reliëf is gemaakt van sociaal en ecologisch verantwoord gestreken FSC-papier.

De #FloraFantasy-campagne van Gucci, gemaakt door regisseur en fotograaf Petra Collins, neemt ons mee naar een snoepjesachtige wereld van popcultuur, geïnspireerd door Japanse anime. Niemand minder dan popicoon Miley Cyrus houdt de geur in haar sensueel gelakte vingers. "Het belichaamt voor mij onschuldige sensualiteit," zegt ze.

Kopnoten:
Braambes
Kokosnoot
Sinaasappel
Hartnoten:
jasmijn-sambac-absolue
Magnolia
Lelietje-van-dalen
Ylang Ylang
Basisnoten:
licht hout
muskus
Patchoeli
Parfumeur:
Daphné Bugey, Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten