Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-46%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zeker niemand hoeft zich schuldig te voelen wie voor deze frisse citroengeur valt. Sterke, dappere rebellen zijn Gucci Guilty pour Homme bijzonder geschikt.

Deze kenmerken worden belichaamd door de Amerikaanse acteur Chris Evans, die vooral bekend is om zijn vertolking van de komische held Captain America.

Gucci Guilty pour Homme goedkoop kopen

De geur +

Een jonge en zelfbewuste geur - Gucci Guilty gieten homme

De Gucci Guilty pour Homme geur is bedoeld voor jonge, sterke mannen die vol vertrouwen en onbevreesd door het leven gaan. Guilty pour Homme behoort tot de familie van de Fougére geuren. Deze worden gekenmerkt door een sterke basis en hebben een frisgroen aroma. Lavendel, varens en mos zijn zeer vaak te vinden onder de componenten om de associatie met het bos op te roepen.

De frisse en citroenachtige geur begint zeer zorgeloos met lavendel en citroen. De fluweelzachte topnoot nestelt zich tegen het lichaam en zorgt naast frisheid ook voor een delicate zoetheid. De hartnoot wordt ook weer zacht en fris met oranjebloesems, zonder er op enigerlei wijze vrouwelijk uit te zien. Integendeel, de moderne en sterke man kan het zich veroorloven om licht bloemig ruiken, zoals de citrusnoten verzachten het totaalbeeld. In de basis glanzen patchoeli en cederhout en geven Gucci Guilty pour Homme dat mannelijke, sterke vleugje. De oriëntaalse basisnoot neemt langzaam de leiding over en maakt van de geur een belevenis. Een vleugje vanille rondt de totaalindruk perfect af.

Gucci Guilty pour Homme is een houtachtig, aromatisch en zelfverzekerd geurpakket dat ideaal is voor zelfbewuste mannen die houden van een vleugje luxe. Mannelijk, gepassioneerd en een beetje avontuurlijk, Gucci Guilty pour Homme is de perfecte metgezel voor elke dag.

Kopnoten:
Roze Peper
Citroen
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Neroli
Lavendel
Basisnoten:
Patchoeli
Cederhout
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Guilty pour Homme met vier sterren of meer
4,75 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Exhard
een supergeur

Ik ben met deze geur helemaal tevreden. Ik wordt vaak aangesproken op de geur en gevraagd welke geur ik draag. De geur blijft heel lang ruikbaar op huid en kleding. Voor mij heel belangrijk dat ik me niet iedere 2 uur opnieuw moet "insproeien".

Commentaar van Yestanters
Ruikt heel lekker

Weer een heerlijke geur van Gucci. Helaas blijft deze geur niet zo lang hangen als bijvoorbeeld Pure Homme II van Gucci. Er is dus nog iets te verbeteren voor Gucco. Desondanks een heerlijke geur die ik graag aanbeveel!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten