Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Jasmine

De geur +

Gucci Flora van Gucci Gorgeous Jasmine - een unieke jasmijngeu

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Jasmine interpreteert de delicate, intens geurende bloemen van jasmijn op een moderne manier. Het Eau de Parfum voor vrouwen is uit 2022 en begint met een zeer frisse, kruidige noot. Italiaanse bergamot en mandarijnbloesem combineren met zwarte peper om een ontroerende geur te creëren die alle geesten wakker schudt. Tegelijkertijd zorgt de mandarijnbloesem ook voor zoete, rustige noten die terug te vinden zijn in het hart van het parfum. Hier draagt het parfum twee jasmijnessenties de wereld in, die helder en stralend stralen. De jasmijn wordt vergezeld door subtiele magnolia en roos. In de basisnoot zorgen patchoeli, benzoë en sandelhout voor elegante noten. Gucci Flora by Gucci Gorgeous Jasmine is een heldere, stralende geur met een vrolijk hart en een frisse geest.

De fles Gucci Flora van Gucci Gorgeous Jasmine valt meteen op door het turquoise ontwerp en de vele bloemen. De slanke glazen fles eindigt met een fijn geribbelde, gouden dop die het hele ontwerp veel elegantie geeft. Het bloemmotief werd oorspronkelijk ontworpen door Vittorio Accornero de Testa. De Italiaanse kunstenaar illustreerde eerst kinderboeken en theaterontwerpen voordat hij vanaf 1960 voor Gucci ging werken. Hij maakte zijn "Flora"-ontwerp voor een sjaal voor Grace Kelly in 1966. Alessandro Michele herinterpreteerde het thema voor de flacon van Gorgeous Jasmine. De naam van het parfum staat in zwarte letters bovenaan.

Met geuren als CK One (met Harry Frèmont) of Flower by Kenzo creëerde Alberto Morillas niet alleen zeer succesvolle geuren, maar ook geuren met een hoge herkenningswaarde. Dit is het doel van elk van zijn creaties, die in de loop van zijn meer dan 50-jarige carrière een verbazingwekkend aantal hebben bereikt. Gucci Flora van Gucci Gorgeous Jasmine komt ook uit zijn pen en heeft een unieke signatuur.

De promotiefilm van Gucci Flora by Gucci Gorgeous Jasmine toont Miley Cyrus in een weelderige bloementuin, bloemen ruikend met een stralende glimlach. Als ze een deur opent, zien we de zee in grote golven op het strand beuken. Begeleid door de rockende muziek van de zangeres, verandert de film kort in een animatie voordat Cyrus weer als persoon in een oversized bloesem zit, stralend, wat perfect het vrolijke, vrolijk frisse en natuurlijk bloemige karakter van de geur weergeeft.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Zwarte Peper
mandarijnbloesem
Hartnoten:
jasminum-grandiflorum-absolue
jasmijn-sambac-absolue
Magnolia
damascena-roos
Basisnoten:
Australisch sandelhout
Benzoë
Indiaas sandelhout
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten