Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een uniseksgeur die herinneringen Gucci Mémoire d'une Odeur oproept is een herinnering aan de wilde jaren zestig. Toen vrijheid, liefde en harmonie werden geleefd door een hele generatie.

Gucci Mémoire d'une Odeur kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Een olfactorisch schilderij

Gucci Mémoire d'une Odeur werd in 2019 door het Italiaanse mode-imperium gelanceerd. De geur behoort tot de houtgroene familie van geuren. Hij is geliefd bij zijn fans voor de zomer, dan voor de lente en de herfst.Gucci Mémoire d'une Odeur is een allrounder. De aangename duurzaamheid en het matige sillagegehalte zijn een aanrader voor elke situatie op het werk en in de vrije tijd. s Avonds past het net zo goed als bij sport- of elegante gelegenheden. Slechts een klein deel van de fans die het als vrouwengeur willen lokaliseren, overheerst: het wordt Gucci Mémoire d'une Odeur aanbevolen als een geur voor beide geslachten. Naast de groene en houtachtige noten, zijn het vooral de bloemige en romige noten die hem aangenaam doen opvallen.

Gucci Mémoire d'une Odeur geopend met Romeinse kamille en bittere amandel in de bovenste noot. muskus, Indiase jasmijn en jasmijn vormen de hartnoot. Tot slot is de basisnoot samengesteld uit sandelhout, ceder en vanille.

De geurgemeenschap legt de geur meer in detail uit: met name Indiase jasmijn, kamille en muskus zijn beknopt. De Romeinse kamille Gucci Mémoire d'une Odeur is zeker bijzonder: hij wordt al sinds de 16e en 17e eeuw in de terrastuinen rond Rome gecultiveerd. Het is een geur van honing en groene appel die uw droging iets bijzonders maakt.

Kopnoten:
Romeinse kamille
Jasmijn
Hartnoten:
rouwboom
edelhoutsoorten
Basisnoten:
Sandelhout
Cederhout
vanille
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-67%1