Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Bamboo staat voor het vrouwelijke in zijn meest natuurlijke vorm. Sensualiteit, wijsheid en kracht - de geur combineert alle facetten van een vrouw.

Het is niet verwonderlijk dat de geur zo vrouwelijk is - de serie is immers vernoemd naar de beroemde Gucci Bamboo tas. En tassen staan bekend als de favoriete accessoire van een vrouw.

Gucci Bamboo kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Gucci Bamboo: De exotische houtachtige geur voor de zelfbewuste vrouw.

Alle facetten waaruit een vrouw bestaat zijn terug te vinden in het parfum van Gucci Bamboo. Zelden is een essentie zo compromisloos vrouwelijk gemaakt - ongeacht trends en traditie.

Het parfum dankt zijn delicate opening aan de bloemige aroma's van Casablanca lelie en sinaasappelbloesem, die in de hartnoot samensmelten met de intens zoete bloemen van de ylang-ylang boom en akkoorden van Thaise vanille. Hierdoor ontstaat een contrast dat de geur spannend maakt. Aan het eind, in de basisnoot, ontvangt Gucci Bamboo een diepe sensualiteit die het parfum vrouwelijk afrondt.

De drager voelt bij hem een spannende mengeling van exotische elementen en scherpe houtachtige invloeden op de huid. Het karakter van de Gucci Bamboo vrouw komt precies overeen met deze ingrediënten, is tegelijkertijd krachtig en zacht, vol temperament en teder.

Met Gucci Bamboo heeft het luxelabel een unieke creatie bereikt die, net als de Bamboo Bag, een absolute must-have is geworden. Tijdloos nobel, elegant en het upgraden van elke look. Gucci Bamboo is niet minder dan een statement: vrouwen die de geur dragen zijn zelfverzekerd en houden vast aan hun vrouwelijkheid - zonder te vervallen in ouderwetse rol-stereotypen of, integendeel, elke trend te volgen.

Kopnoten:
Casablanca-lelie
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
Ylang Ylang
Tahitiaanse vanille
Basisnoten:
Sandelhout
Ambra
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-32%1