Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Gucci Bloom

Gucci Bloom is alles wat de naam belooft en nog meer: een bloemrijke-crèmegeur voor vrouwen die de drager naar een bloementuin voert.

Alberto Morillas heeft voor zijn creatie Bloom gekozen voor akkoorden van jasmijn, tuberoos, iris en rankunschlingers. Het resultaat is een bloemige, sensuele geur voor zorgeloze momenten.

Gucci Bloom kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Gucci Bloom - een bloeiende geurbelevenis

De geur Gucci Bloom staat voor de authentieke, veelzijdige, moderne en zelfbewuste gebruiker. Na het aanbrengen van deze bloeiende geur ontvouwt hij onmiddellijk wat hij met zijn naam al belooft.

Het voelt aan als een kleurrijke bloementuin op de huid en bestaat uit delicate jasmijn en natuurlijke tuberoos. Er zijn witte bloemen toegevoegd, die een heerlijke geurbeleving bieden. Gucci Bloom krijgt zijn poederachtige en bloemige karakter van de plant Rangunschlinger, die van kleur verandert wanneer hij bloeit.

Deze geur is iets voor alle dames die houden van bloemengeuren en zich zowel overdag als 's avonds wikkelen in een geurige wolk van kostbare ingrediënten. Gucci Bloom is bijzonder duurzaam en symbioses met de huid van elke vrouw, het creëren van subtiele, unieke geuren en het benadrukken van de vrouw uniciteit nogmaals.

Samen met de andere producten in deze serie kan de geurbeleving aanzienlijk worden geïntensiveerd, omdat deze zijn verrijkt met dezelfde tonen en smaken. Gucci Bloom is een kostbare en sensuele geur die de schoonheid van de vrouw verbetert en kan worden gedragen als accessoire.

Kopnoten:
Jasmijn
Hartnoten:
Tuberoos
Basisnoten:
Iris

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-49%1