Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Bloom is alles wat de naam belooft en nog meer: een bloemrijke-crèmegeur voor vrouwen die de drager naar een bloementuin voert.

Alberto Morillas heeft voor zijn creatie Bloom gekozen voor akkoorden van jasmijn, tuberoos, iris en rankunschlingers. Het resultaat is een bloemige, sensuele geur voor zorgeloze momenten.

Gucci Bloom goedkoop kopen

De geur +

Gucci Bloom - een bloeiende geurbeleving

De Gucci Bloom geur staat voor de authentieke, veelzijdige, moderne en zelfverzekerde gebruiker. Na het aanbrengen van deze bloeiende geur ontvouwt hij zich onmiddellijk wat zijn naam belooft.

Het voelt aan als een kleurrijke bloementuin op de huid en is samengesteld uit delicate jasmijn en natuurlijke tuberoos. Deze worden vergezeld door witte bloesems die een heerlijke geurbeleving bieden. Gucci Bloom krijgt zijn poederachtige en bloemige karakter van de Rangunschlinger plant, die van kleur verandert als hij bloeit.

Deze geur is iets voor alle vrouwen die van bloemige geuren houden en zich zowel overdag als 's avonds hullen in een geurige wolk van kostbare ingrediënten. Gucci Bloom is bijzonder langhoudend en vormt een symbiose met de huid van elke vrouw, zodat zich fijne, unieke geuren ontwikkelen en het unieke van de vrouw nog eens duidelijk wordt benadrukt.

Samen met de andere producten uit deze serie kan de geurbeleving aanzienlijk worden geïntensiveerd, omdat ze worden verrijkt met dezelfde noten en aroma's. Gucci Bloom is een kostbare en sensuele geur die de schoonheid van een vrouw benadrukt en gedragen kan worden als een extra accessoire.

Kopnoten:
Jasmijn
Hartnoten:
Tuberoos
Basisnoten:
Iris
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Gucci Bloom in vergelijking met de SRP