Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-25%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Intense Oud

De geur +

Gucci Intense Oud - verleidelijk en vol passie

Gucci Intense Oud is een donker, sensueel parfum. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2016 en is een oud parfum dat boeit met zijn originele, diepe geurcomponenten en is een nichegeur voor liefhebbers van harsachtige, zware noten. Het uniseks parfum is gericht op zowel mannen als vrouwen. Het betovert met oriëntaalse elementen die een bijna dierlijk karakter hebben in de melange.

De topnoot opent zoet met peer, framboos en rode saffraan. De hartnoten combineren Bulgaarse roos en oranjebloesem. De basisnoot bestaat uit afrodiserende amber, mannelijke muskus en harsachtige oud. De rokerige, houtachtige noten geven de geur een ongewoon archaïsche ondertoon die de drager hult in een aura van mysterie.

Gucci Intense Oud straalt zelfvertrouwen uit. Het heeft een erotiserend effect, is diepgaand en onderstreept de sensuele kant van zowel mannelijke als vrouwelijke dragers. Als oud parfum speelt Gucci Intense Oud met het onnavolgbare effect van harsachtige componenten die gewoonweg verleidelijk zijn. Een parfum waar je je in wilt wikkelen, dat verlangens onthult en een krachtige geurmagie op de huid loslaat met oosterse warmte. Met een vleugje zoet en bloemig, balsamico en begeerlijk in de kern, is Gucci Intense Oud geen "off-the-peg" geur, maar gericht op kenners die hun passie willen benadrukken met dit parfum.

Kopnoten:
Peer
Frambozen
Safran
Hartnoten:
Bulgaarse roos
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Patchoeli
Amber
muskus
Oud
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten