Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-43%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Schuldig? Gucci Guilty pour Femme is een uitbreiding van de populaire geurcollectie van het Italiaanse label en verrukt met een weelderige bloemige sillage.

Gucci Guilty pour Femme goedkoop kopen

De geur +

Schuldig in de zin van de geur

Gucci Guilty pour Femme werd in 2019 gelanceerd en is daarmee een van de nieuwste geuren in het Guilty-assortiment. Het damesparfum maakt indruk met een bloemige en fruitige aanwezigheid. De topnoot mengt de bekende roze peper met citrusachtige bergamot en de vrij onbekende mandora. Dit is een citrusvrucht die op Cyprus wordt gekweekt uit mandarijnen en sinaasappels. Het gaat verder in de hartnoot, die volledig bloemig is. Het combineert roosgeranium, viooltje, roos en sering. Alles wordt afgerond met patchoeli- en ambertoetsen in de basis. Deze combinatie creëert een fijne mix van kruiden, zoetheid, fruit en bloemen.

Vrouwelijk en elegant, sensueel en opwindend, Gucci Guilty pour Femme is een geur voor volwassen vrouwen, niet voor jonge meisjes. Gucci Guilty pour Femme is gericht op alle vrouwen die vrede hebben met hun vrouwelijkheid en die precies weten hoe ze met de sensualiteit van een vrouw moeten spelen. Toch is Gucci Guilty pour Femme een geur voor alle gelegenheden, want ondanks de sensualiteit is het geen zware geur die alleen geschikt is voor 's avonds. Gucci Guilty pour Femme is dus echt schuldig in de zin van verleiding en genot.

Kopnoten:
Bergamot
mandora
Roze Peper
Hartnoten:
Sering
Roos
roosgeranium
Viooltje
Basisnoten:
Amber
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten