Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Schuldig in de zin van vervolging? Gucci Het Guilty pour Femme is een uitbreiding van de populaire Italiaanse geurcollectie van het Italiaanse label en is voorzien van een weelderige bloemige sillage.

Gucci Guilty pour Femme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Schuldig in de zin van geur

Gucci Guilty pour Femme werd gelanceerd in 2019 en is een van de nieuwste geuren uit het Guilty assortiment. Het vrouwenparfum overtuigt met een bloemige en fruitige aanwezigheid. De topnoot mengt de bekende roze peper met de citroenbergamot en de tamelijk onbekende mandora. Dit is een citrusvrucht geteeld uit mandarijnen en sinaasappels in Cyprus. Het gaat verder in de hartnoot, die zich volledig bloemig presenteert. Het combineert rozengeraniums, viooltjes, rozen en seringen. Alles wordt gecompleteerd door patchoeli en amberkleurige noten in de basis. Deze combinatie zorgt voor een fijne mix van kruiden, zoetheid, fruit en bloemen.

Vrouwelijk en elegant, sensueel en opwindend is Gucci Guilty pour Femme een geur voor volwassen dames, niet voor jonge meisjes. Want Gucci Guilty pour Femme het is gericht op alle vrouwen die schoon zijn met hun vrouwelijkheid en die precies weten hoe ze met de sensualiteit van de vrouw moeten spelen. Toch is het Gucci Guilty pour Femme een geur voor alle gelegenheden, want ondanks al zijn sensualiteit is het geen zware geur die alleen 's avonds past. Dus is Gucci Guilty pour Femme echt schuldig in de zin van verleiding en plezier.

Kopnoten:
Bergamot
mandora
Roze Peper
Hartnoten:
Sering
Roos
roosgeranium
Viooltje
Basisnoten:
Amber
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-34%1