Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guilty von Gucci is een buitengewoon sensueel en verleidelijk parfum voor avontuurlijke vrouwen, betoverend met oosterse en bloemige geurelementen.

Allemaal vrouwen die hun vrouwelijkheid willen benadrukken met een extra parfum, de extravagante melange van Gucci Guilty een onbeschrijflijk sensueel en glamoureus charisma.

Gucci Guilty goedkoop kopen

De geur +

Gucci Guilty, de oriëntaalse bloemengeur voor vrouwen

De vrouwengeur Gucci Guilty uit 2010 is een verleidelijke en sensuele vrouwengeur met een onvergelijkbaar glamoureus en extravagant karakter. De oosterse bloemige eau de toilette kenmerkt zich door een bijzonder verfijnde en buitengewone geursamenstelling, die in belangrijke mate bijdraagt aan het sensuele vrouwelijke karakter van de parfum.

Gucci Guilty opent met een topnoot van fruitige essences van mandarijnen en zoete perziken. In het hart ontvouwt Guilty zijn bloemige en licht kruidige geur, die wordt geproduceerd door geraniums en lila voorjaar. De basisnoten van amber, patchoeli en rode peper vervolledigen Guilty in de rug, waardoor het eau de toilette een bijzonder warm en gepassioneerd facet krijgt.

De heerlijke geur van Gucci Guilty en het glamoureuze ontwerp van de fles maken de Eau de Toilette tot een van de belangrijkste recente releases van het bedrijf. De avontuurlijke vrouw, die haar vrouwelijkheid graag met een extra parfum benadrukt, wordt met hem aangesproken.

Kopnoten:
Mandarijn
Perzik
Hartnoten:
Geranium
Sering
Basisnoten:
muskus
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Guilty met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Negards1970
Geweldige zomergeur!

Wie van oosterse geuren houdt zal ook van Gucci Guilty houden! De geur is verleidelijk, niet te opdringerig. Sexy en licht. Voor vrouwen die graag elegant en trendy zijn!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten