Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Première

De geur +

Bij grote optredens - De geur van Gucci Première

Geïnspireerd door de glamour van Hollywood en de verschijning op de rode loper is Première het parfum Gucci voor vrouwen ontwikkeld. Witte bloemen ontmoeten oosterse noten om een weelderige en elegante geur te creëren. De eerste stap wordt gemaakt door verfrissende extracten van bergamot en oranjebloesem. Ze doen denken aan vintage champagne en brengen je in de stemming voor de volgende avond. In het hart ontmoeten witte bloemen warme muskusakkoorden. Het rijke boeket is sensueel en krachtig tegelijk. In de basis wordt een cocktail van licht gerookt leer, romige balsamicohout en patchoeli actief.

De compositie moet het moment van de stijlvolle verschijning, de spanning en de haperende adem van het publiek en de glamour van de eigenlijke viering belichamen. Samen creëren de nuances een elegante geur die perfect is voor de avond. In plaats van een veelheid aan geurdragers worden specifieke accenten gezet met geselecteerde aroma's. De extravagante geur blijft dus eenvoudiger en lijkt niet te overbelast. Voor dames die ook graag oriëntaalse geuren dragen in het dagelijks leven of op kantoor, is Première dit ook een goede optie. Naast de klassieke eau de parfum is er ook een iets minder intensieve variant met de eau de toilette. Het Gucci Première parfum straalt stijlvolle elegantie en klasse uit, zowel op het gala als voor elke dag.

Kopnoten:
Bergamot
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
muskus
witte bloesems
Basisnoten:
hout
leder
Parfumeur:
Frida Giannini
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Première met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Sprim1972
Gucci Premiere, een klassieker

Gucci Premiere heeft zich tot een klassieker ontwikkeld en hoort in elk parfumkastje. De geur verveelt niet en ruikt altijd weer als nieuw. Heel harmonisch. Beveel ik graag aan.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten