Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Guilty Black

De geur +

De opwindende en gedurfde Gucci Guilty Black geur is de moeite waard een zonde.

Gucci Guilty Black is de donkere, gedurfde versie van het klassieke parfum Gucci Guilty. Uitgerust met dezelfde sensuele allure, is het moderner en gedurfder. Donkere passies en gedurfde avonturen spreken uit de gedurfde geurnoot. Gucci Guilty Black is verkrijgbaar voor hem en haar. Twee geuren die elkaar tegenspreken en toch bij elkaar horen, twee sterke statements die contrasteren en wedijveren met elkaar in hun durf.

De vrouwengeur Gucci Guilty Black begint rijkelijk met rode bessen verweven met fijne rozenpeper. Het viooltje in de hartnoot is wrang en zoet tegelijk, omringd door sensuele framboos en de bijna onschuldige lelie. De basisnoot is exotische patchoeli en kostbare amber; de bloemig-fruitige elementen van de top- en hartnoten zweven op deze warme, pittig-kruidige basis als een gevaarlijk verleidelijke verleiding. De mannengeur opent met een duidelijk statement van koriander en lavendel. De kruidige topnoot wordt gevolgd door een hart van weelderige, groene tonen en stimulerende neroli. De oranjebloesem heeft ook een aantrekkelijk effect. De patchoeli in de basis wordt gekalmeerd door cederhout. Twee zelfverzekerde geuren voor sterke, jonge mannen en vrouwen die niet bang zijn om te provoceren. Een duistere romance waaraan je niet kunt ontsnappen. Dit is een schuld die men graag accepteert.

Basisnoten:
Parfümeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Guilty Black met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Sater1982
onvergetelijk

Een onvergetelijke geurbelevinf. Fruitig maar ook peperig. Heel even wennen maar daarna wil je niet meer zonder. Prachtige fles ook!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten