Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Guilty Black

De geur +

De opwindende en gedurfde Gucci Guilty Black geur is de moeite waard een zonde.

Gucci Guilty Black is de donkere, waaghals variant van de parfumklassieker Gucci Guilty. Uitgerust met dezelfde sensuele aantrekkingskracht, is het moderner en opvallender. Donkere passies en gedurfde avonturen spreken van de gedurfde geur. Gucci Het Guilty Black is beschikbaar voor hem en haar. Twee geuren die elkaar tegenspreken en toch bij elkaar horen, twee sterke uitspraken die met elkaar contrasteren en met elkaar concurreren in hun durf.

De vrouwengeur Gucci Guilty Black begint vol rode bessen, geweven met fijne rozenpeper. De viooltjes in de hartnoot is wrang en zoet tegelijk, omgeven door sensuele framboos en de bijna onschuldige lelie. De basisnoot is exotische patchouli en edele amber, op deze warme, kruidige basis zweven de bloemig-fruitige elementen van het hoofd en de hartnoot als een gevaarlijk verleidelijke verleiding. Met een duidelijke aankondiging van koriander en lavendel, opent de mannengeur het vuur. De kruidige topnoot wordt gevolgd door een hart van rijke groene tonen en stimulerende neroli. Ook de oranjebloesem is aantrekkelijk. De patchoeli in de basis is gekalmeerd door de ceder. Twee zelfbewuste geuren, voor sterke, jonge mannen en vrouwen die niet bang zijn om te provoceren. Een donkere romantiek waarvan de bedwelmende aantrekkingskracht geen ontsnappen is. Dat is een schuldgevoel dat je graag op je neemt.

Kopnoten:
Roze Peper
rode vruchten
Hartnoten:
Sering
Frambozen
Perzik
Viooltje
Basisnoten:
Amber
Patchoeli
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Guilty Black met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Sater1982
onvergetelijk

Een onvergetelijke geurbelevinf. Fruitig maar ook peperig. Heel even wennen maar daarna wil je niet meer zonder. Prachtige fles ook!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten