Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

De mannenhuid verlangt ook naar verzorging en de Clinique for Men serie is perfect aangepast aan de meest uiteenlopende huidtypen en verzorgingsbehoeften. Onder het trefwoord Oil Control is er reiniging, peeling en verzorging van de vette huid. Alle producten helpen om de teint te verduidelijken, te verfijnen en betrouwbaar te matteren. Tegelijkertijd bereidt de wasgel zich ook optimaal voor op het scheren en ondersteunt het een gelijkmatig en schoon resultaat.

Ook is er een klassieke zeepbak met bijpassende kom, die direct onder de douche gebruikt kan worden. Een toner voor het gezicht en een matte en hydraterende crème ronden het assortiment af. De normale en droge huid profiteert van de Maximale Hydrator en hydraterende producten. Aangezien elke serie wordt ontwikkeld door dermatologen en vele allergene additieven zoals parfum worden achterwege gelaten, worden ze bijzonder goed verdragen. Dit betekent dat zelfs mannen met een gevoelige huid zonder aarzeling naar Clinique for Men kunnen gaan.

De rijpe huid wordt intensief verzorgd door de anti-age serie. Er is een gladmakende en beschermende crème voor de oogcontour. Het bevat onder andere weiproteïnen en hyaluronzuur. Ook schaduwen en zwelling kunnen op deze manier worden tegengegaan. Bij reinigings- en onderhoudsmiddelen ligt de nadruk op een eenvoudige bediening en een natuurlijk resultaat. Zo kunnen mannen in korte tijd veel goed doen voor hun huid en hun teint perfectioneren.

Het Amerikaanse merk Clinique werd opgericht in 1968. Ze behoort tot het Estée Lauder Empire en is geïnspireerd door de schoondochter van de oprichter, Evelyn Lauder. Ze las een interessant artikel van een journalist en een dermatoloog die snel in dienst werden genomen voor het nieuwe merk Clinique. Het merk introduceerde als eerste bedrijf cosmetische producten die volledig op allergieën waren getest en onder dermatologisch toezicht waren ontwikkeld. Vandaag de dag omvat het assortiment ook decoratieve make-up, geuren en vele andere lijnen, zoals Clinique for Men, die allemaal vrij zijn van parfum en andere allergie triggers.

alle klanten beoordelen positieve
Clinique for Men
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Super!
Vooral aan te bevelen voor de gevoelige huid. Irriteert helemaal niet. Mij heeft het erg geholpen. Ook de geur is heerlijk!

Het design

De producten van Clinique for Men zijn ontworpen in een donkergrijze tint. Gedetailleerde etiketten in het wit maken het gemakkelijker om de producten te onderscheiden en toe te wijzen aan de verschillende huidtypen. Veel producten zijn ontworpen als buizen voor eenvoudige bediening en zijn daarom tegelijkertijd zeer robuust. Dit stelt mannen in staat om ze mee te nemen naar sport en nog veel meer zonder angst voor lekkage of breuk.

De vorm van de buis is ook zeer hygiënisch, omdat de rest van het product altijd beschermd is tegen vervuiling. Met zijn edele uiterlijk is de verpakking ook een consequente voortzetting van de hoogwaardige inhoud van de serie, die perfect verzorgt voor de verfijnde mannelijke huid en geeft het dus een jeugdige uitstraling.

Het assortiment

Het assortiment Clinique for Men voor mannenhuiden is beschikbaar voor normale en gecombineerde huidtypen, droge, vette en volwassen huidtypen. Zo krijgt elke huid een perfect op elkaar afgestemde verzorging met wasgels, gezichtsverzachtende ingrediënten en rijke crèmes. De vette huid is gevoelig voor overmatige glans, dus Oil Control zorgt ook voor een matte teint en voorkomt de vorming van onzuiverheden.

De Oil Control Gezichtzeep met Schoonmaakmiddel is een klassieke zeepstaaf die ideaal is voor gebruik onder de douche of op de wastafel. De zeepbak dient voor opslag en beschermt het beslag tegen productresten. Als alternatief is er de klassieke wasgel Oil Control Face Wash, die zoals gewoonlijk een crèmig schuim wordt. Vervolgens kan de Olie Control Exfoliating Tonic Facial Toner worden gebruikt.

Het heeft een zacht peeleffect dat verstopte poriën opent en zuivert. De Olie Control Mattifying Moisturizer kan gebruikt worden als een matterende vochtinbrenger. De normale gezichtswasgel is geschikt voor de normale en gemengde huid en kan gecombineerd worden met de vochtinbrengende lotion. Een zeer droge of gestresste huid profiteert van de intensieve verzorging van de Maximum Hydrator.

Voor de rijpe huid is er de verstevigende Anti-Age Eye Cream, die tekenen van huidveroudering en vermoeidheid in het gevoelige gebied van de ogen bestrijdt. Voor de rest van het gezicht is er de Anti-Age Moisturizer, die ook helpt om rimpels en lijnen te minimaliseren. Gun uzelf met deze serie een all-round wellness-programma voor uw huid dat haar een nieuwe uitstraling geeft en haar er na de eerste toepassing aanzienlijk frisser uitziet. Dit effect kan al na de eerste toepassing worden waargenomen.