Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Niet alleen de huid van de dames wordt dagelijks gestrest, ook de huid van de mannen wordt blootgesteld aan alle weersinvloeden en vaak enorme werkomstandigheden. De Shiseido Men cosmetische lijn is speciaal ontworpen voor de zwaar belaste mannelijke huid en helpt om deze er meer ontspannen, gladder en onmiddellijk jonger uit te laten zien. De uitgebreide huidverzorgingslijn van de Shiseido Men cosmetica serie bevat revitaliserende actieve ingrediënten die de zintuigen kalmeren, de elasticiteit van de huid herstellen en de stress van de dag helpen verlichten.
Shiseido Men gezichtsreinigingsschuim reinigt niet alleen het gezicht effectief, het geeft het ook frisheid en vocht en is uiterst zacht voor de huid. Normale huidtypen kunnen het schuim gemakkelijk gebruiken voor dagelijkse reiniging en tegelijkertijd voor nat scheren. Zwaar belaste huid kalmeert weer en begint te ontspannen. Terwijl het gezichtsschuim wordt gebruikt voor het reinigen van het gezicht, kan de huid direct daarna worden behandeld met een vochtinbrengende crème.
Niet alleen vrouwen houden van het efficiënte effect van een vochtinbrengende crème, ook mannen zijn enthousiast over de effectiviteit. De hydraterende crème uit de Shiseido Men cosmetica serie beschermt de huid tegen milieuvervuiling en droogte, ondersteunt de regeneratie en maakt haar weer soepel. Volwassen huid moet niet alleen voldoende worden verzorgd bij vrouwen, maar ook de huid van mannen verandert door de jaren heen, zodat ondersteunende zorg is zeer waardevol.
De revitalisatoren van de cosmetische serie Shiseido Men herstellen de elasticiteit van het oog en mond gebied en geven het frisheid en energie. Na enkele behandelingen straalt de huid weer van binnenuit en herwint haar jeugdige vitaliteit. Hoewel rimpels niet volledig zullen verdwijnen, zal de vorming ervan vele malen afnemen.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Men
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 14 klant adviezen

Commentaar van
Beste bruiningscreme
Als je geen gelede huid wilt krijgen maar liever een lichte, discrete bruine, met je met deze Shiseido creme aan het goede adres. Is de meerprijs in vergelijking met de cremes uit de supermarkt zeker waard.
Commentaar van
Geweldig product
Ik heb een zeer gevoelige huid en het was moeilijk om de perfecte scherpere te vinden. Maar eindelijk heb ik hem gevonden!
Commentaar van
Shiseido Men Active Energizing Concentrate
Ik heb een tijdje geleden een goede vriend gesproken die zeer enthousiast was over de producten van Shiseido en ik weet inmiddels ook waarom. Raad ik graag aan!

Het design

De cosmetische lijn van Shiseido Men geeft bij het ontwerpen van de verpakking de voorkeur aan de kleuren grijs, wit en zwart. Of het nu gaat om een dispenser, tube of pot, de verpakking van de huidverzorgingsproducten ziet er elegant en nobel uit en blijft qua kleur erg op de achtergrond. Hoe discreet en eenvoudig het kleurontwerp ook is, de verpakkingsgroottes zijn net zo verschillend. Afhankelijk van het product kunt u kiezen tussen kleinere en grotere eenheden, zodat een hoge individualiteit wordt gegeven.
Juist hierdoor onderscheidt de individuele verpakking zich van andere producten, in de zeer sobere kleuren. Terwijl het verpakken van veel producten nogal in het oog springt, kenmerkt de Shiseido Men cosmetische serie zich door een eenvoudige verschijning, maar met een inhoud die een hoog regenererend vermogen uitoefent op de huid, zodat deze van binnenuit kan regenereren.

Het assortiment

Het Shiseido Men assortiment biedt een uitgebreid zorgprogramma voor mannen met drie producten uit de categorie Reiniging & Zorg, zeven producten uit de sector Vochtinbrengende Zorg en vier producten uit de sector Bijzondere Zorg. Voor de dagelijkse reiniging wordt het intensieve reinigingsschuim aanbevolen. Het verwijdert grondig vuil en talg en kan ook worden gebruikt als scheercrème. Er is echter ook een rijke scheergel voor het scheren. Het voorkomt scheerbrand en kan probleemloos worden gebruikt, zelfs bij sterke baardgroei.
De serie biedt een vitaliserende gezichtsschil voor diepe reiniging van de huid. Deep Cleansing Scrub maakt gebruik van plant peeling deeltjes, raffinage korrels en microdeeltjes om huidschilfers en onzuiverheden te verwijderen drie keer. De peeling kan 2-3 keer per week worden aangebracht en verbetert het absorptievermogen van de huid voor de volgende verzorgingsproducten. Na reiniging en peeling voorziet de Hydrating Lotion de huid van veel vocht en beschermt deze tegen uitdroging.
Een lichte emulsie die snel absorbeert is de vochtinbrengende emulsie. Het hydrateert en controleert sterke talg afscheidingen. Hydraterende Recovery Cream is ook een lichte vochtinbrengende verzorging, het geeft de huid onmiddellijk een beter uiterlijk en houdt vocht tot 24 uur vast. Shiseido's Total Revitalizer, een crème met verkwikkende plantaardige actieve ingrediënten en vitamine E-derivaat, biedt iets meer intensieve verzorging. Het optimaliseert de revitalisatiefuncties van de huid zelf.
Hydraterende zelfbruiner is een zelfbruinende crème voor het gezicht. Het geeft een subtiel gebruinde teint en ruikt aangenaam fris. De zonwering duurt ongeveer een week en vervaagt op natuurlijke wijze. De verkoelende Gel Oogschutter wordt aanbevolen voor de gevoelige huid rond de ogen. Een speciale verzorging voor vermoeide blikken, donkere schaduwen en fijne lijntjes. Een bijzonder rijke textuur is de huidversterkende crème, verrijkt met carnosine en beukenboomextract.
Carnosine is een antioxidant en Beech Bud Extract bevordert de huideigen productie van collageen. De huidporiën worden verminderd en de vochtbalans wordt tot 24 uur gehandhaafd. Een van de zeer effectieve speciale verzorgingsproducten is actief concentraat voor energieopwekking. De huid wordt versterkt en de Energeticel technologie helpt de huid bij de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deep Wrinkle Corrector is een high-tech crème die intensief tegen rimpels werkt en zorgt voor stevige contouren en een jeugdige uitstraling.
Energizing Formule is een verfrissende gel die op de huid wordt aangebracht na het reinigen of scheren. Het zorgt voor nieuwe energie en vocht. Om de zorg te voltooien is er de Body Creator Abdomen Toning Gel. Een niet-vette, verkoelende lichaamsgel om de huid te verstevigen en te verstevigen. Het bevat cafeïne, menthol en rode peper. Naast een geurcombinatie van specerijen en citrusvruchten die de zintuigen prikkelt. Alle producten uit de Shiseido Men serie zijn zeer zuinig in gebruik, dermatologisch getest en geschikt voor dagelijks gebruik.