Geen resultaten resultaat: resultaten:

Shiseido Energizing Fragrance

De geur +

Shiseido Energizing Geur - de geur die krachten opwekt

Eau de Parfum Shiseido Energizing Fragrance is een speciale geur voor vrouwen op het gebied van aromachologie, gecreëerd voor één enkel doel: totaal welzijn! Deze geur verwent de zintuigen en heeft bewezen nieuwe energie te brengen aan lichaam en geest. Deze geur is vergelijkbaar met aromatherapie en zorgt voor puur welzijn, zowel inwendig als uitwendig, terwijl het de zintuigen stimuleert en het lichaam versterkt.

Shiseido Energizing Fragrance is een unieke geur die heldere bloemige noten combineert met beproefde exotische kruiden uit het Verre Oosten. De focus van deze geur is steranijs, dat bekend staat om zijn energiegevende werking. De geurcompositie opent met een sprankelende topnoot van groene bloemblaadjes, zwarte peper en aromatische kruidnagels. In de verkwikkende hartnoot ontvouwt de geur zijn kracht met energieke steranijselementen en een betoverend boeket van bloemen van jasmijn, zonnewende (heliotropium) en iris. De basisnoot rondt de geur af met witte muskus en fijne houtnoten en zorgt voor opwarming en welzijn.

Kopnoten:
Peper
Anjer
Hartnoten:
Roos
Lelietje-van-dalen
Heliotroop
Iris
Anijs
Jasmijn
Basisnoten:
White musk
Houtaccenten

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Shiseido Energizing Fragrance met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Thaten1997 van 04. november 2014
Lievelingsparfum

Mijn absoluut lievelingsparfum. Een heerlijk zachte, sensuele, zachte en onopdringerige geur die mij al jaren niet los laat. Shiseido Energizing Frangance is een geur voor alle daags maar ook voor bijzondere gelegenheden.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
10 482
toepassen