Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 335
toepassen
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een eeuwig bloeiende bloem: Shiseido Ever Bloom is een bloemig-synthetische geur en zo delicaat als een bloemblaadje. Stralend en sensueel, het onthult de schoonheid van elke vrouw.

In de woorden van parfumeur Aurélien Guichard: "Ik wilde vooral de geur van een sensuele vrouw, de geur van haar zeer zuivere, dauwerige huid, nabootsen.

Shiseido Ever Bloom goedkoop kopen

De geur +

Met Ever Bloom presenteert Shiseido de meest delicate geur van het jaar.

In 2015 kwamen er talloze frisse en bloemige geuren voor vrouwen op de markt. Maar bijna geen enkele heeft vrouwen zo geïnspireerd als Shiseido Ever Bloom. De begeerde nieuwkomer scoort met een stralende elegantie die ongeëvenaard is. Zijn karakter: ongelooflijk delicaat, vrouwelijk en intens tegelijk. In de topnoot verwent de creatie van sterparfumeur Aurélien Guichard ons met bloemige akkoorden van viooltjes, lotus en rozenextract.

De hartnoot is daarentegen houtachtig en fruitig. Hier ontmoeten essences van oranjebloesem gardenia en hinokihout elkaar. In de basis eindigt Shiseido Ever Bloom op een aangenaam warme noot met muskus. Met zijn aura lijkt het parfum op een bloem die alleen al met haar geur een hele kamer kan vullen.

Basisnoten:
Parfümeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Shiseido Ever Bloom in vergelijking met de SRP