Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een eeuwig bloeiende bloem: Shiseido Ever Bloom is een bloemig-synthetische geur en zo delicaat als een bloemblaadje. Stralend en sensueel, het onthult de schoonheid van elke vrouw.

In de woorden van parfumeur Aurélien Guichard: "Ik wilde vooral de geur van een sensuele vrouw, de geur van haar zeer zuivere, dauwerige huid, nabootsen.

Shiseido Ever Bloom kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Met Ever Bloom presenteert Shiseido de meest delicate geur van het jaar

In 2015 zijn er talloze bloemrijke en verse vrouwengeuren op de markt gebracht. Maar vrijwel niemand heeft vrouwen zo geïnspireerd als Shiseido Ever Bloom. De felbegeerde Nieuwkomer scoort punten met een briljante elegantie die ongeëvenaard is. Zijn karakter: ongelofelijk delicaat, vrouwelijk en intens tegelijk. In de topnoot, de creatie van sterparfumeur Aurélien Guichard, met bloemige akkoorden van violet, lotus en rozenextract, verwent ons met vreugde.

Het hartnootje is echter woody en fruity. Hier, essences van oranjebloesem sinaasappelbloesem ontmoeten tuinmannen en hinoki hout. Shiseido Ever Bloom met muskus klinkt op de basis aangenaam warm. Met zijn aura lijkt perfume op een bloem, die een hele kamer met haar geur op zichzelf kan vullen.

Kopnoten:
Lotus
Jasmijn
Bulgaarse roos
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Gardenia
Basisnoten:
hinokihout
muskus
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

11 331
toepassen
vandaag tot-22%1