Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Shiseido Ginza Murasaki

uitverkocht producten +

De geur +

Shiseido Ginza Murasaki - subliem en ster

De geurenreeks Shiseido Ginza Murasaki omvat eau de parfums voor sterke vrouwen. De fruitige, zoete geur, waarin viooltjesbloemen centraal staan, wordt sinds 2022 uitgebracht. In het Japans beschrijft Murasaki een kleur tussen paars en violet. Net als in Europa was deze kleur uiterst kostbaar en alleen voorbehouden aan de adel. Het wordt daarom geassocieerd met grootsheid, macht en wijsheid. Shiseido Ginza Murasaki is een contrasterende geur met meerdere lagen, die vrouwelijkheid en kracht combineert. Olfactorisch wordt dit bereikt door de contrasten van violet en scherpe houtnoten, waarvan de geurnuances elkaar in het centrum kort ontmoeten.

Viooltje opent het parfum met zijn sublieme bloemengeur. Daartegenover staat de geur van Fuji appel. Het is fris en fruitig, granaatappel voegt zijn zoete en pittige elementen toe. De hartnoot bevat weer een geur in de kleur Murasaki - blauwe wijnstok. Het ruikt zoet en vol, een beetje naar druiven. Freesia en jasmijn flankeren het. Sandelhout, patchoeli en orbitone vormen de warme basisnoot. Orbitone is een synthetisch parfum dat een evenwicht creëert tussen bloemige en houtachtige noten, bovendien maakt het een geur heel licht. Zo bereikt de compositie van Shiseido Ginza Murasaki een indrukwekkende eenheid van bloemen en houtsoorten en belichaamt ze perfect een vrouwelijke kracht.

Kopnoten:
Viooltje
Fuji-appel
Granaatappel
Hartnoten:
Jasmijn
blauwe regen
Freesia
Basisnoten:
Sandelhout
Patchoeli
Orbitone
Jaar van uitgave:
2022

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

8 560
toepassen
vandaag tot-40%1