Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

14 304
toepassen
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Shiseido Ginza is een parfum voor gepassioneerde, sterke vrouwen wier superkracht hun persoonlijkheid is. Tegelijkertijd brengt de fruitig-zoete damesgeur een eerbetoon aan de plaats van herkomst van het Japanse merk.

Shiseido Ginza goedkoop kopen

De geur +

Een parfum voor de sterke en moderne vrouw

Alle damesgeuren van Shiseido volgen hun eigen inspiratie. De Ginza Eau de Parfum verandert de eigen persoonlijkheid in een magische kracht. Het staat voor de geur van een onweerstaanbare en zelfbewuste vrouw die klaar is om haar vrouwelijke kanten te laten zien. Deze vrouw kent haar vrouwelijkheid en leeft die met al haar contrasten. Alle contrasten, zoals subtiel en intens, fijn en sterk, wijs en hartstochtelijk, zijn verenigd in deze bijzondere geur. De geurbeleving wordt gekenmerkt door bloemige en houtachtige aroma's.

Bij het creëren van deze vrouwelijke geur hielden de parfumeurs zich niet aan de klassieke geurpiramide. Zo betoveren roze peper en fruitige granaatappel, evenals een bloemig boeket van fresia, Japanse orchidee, magnolia en jasmijn tegelijkertijd de aroma's. De heilige Japanse cipres en hinoki hout samen met patchoeli en sandelhout ronden het parfum af.

Het parfum Shiseido Ginza verleidt vrouwen om hun vrouwelijkheid terug te vinden, hun zelfvertrouwen te stimuleren en hun innerlijke kracht te ontketenen. De geur is even vrouwelijk als passioneel op de huid en is beslist een unieke combinatie.

Als u de geur wilt verlengen en intenser wilt laten ruiken, kunt u deze het beste combineren met de verzorgingsproducten van de lijn Shiseido Ginza: de geparfumeerde douchecrème, de geparfumeerde bodylotion en de geparfumeerde deodorant.

Basisnoten:
Jasmijn
Orchidee
Magnolia
Sandelhout
Hinoki mock cipres
Granaatappel
Roze Peper
Patchoeli
Parfumeur:
Karine Dubreuil-Sereni, Maïa Lernout
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten