Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 319
toepassen
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Shiseido Ginza is een geur voor gepassioneerde, sterke vrouwen wier superkracht hun persoonlijkheid is. Tegelijkertijd is de fruitig-zoete damesgeur een eerbetoon aan de plaats van herkomst van het Japanse merk.

Shiseido Ginza goedkoop kopen

De geur +

Een geur voor de sterke en moderne vrouw

Alle damesgeuren van Shiseido volgen hun eigen inspiratie. Het Ginza Eau de Parfum verandert je eigen persoonlijkheid in een magische kracht. Het staat voor de geur van een onweerstaanbare en zelfverzekerde vrouw die klaar is om haar vrouwelijke kant te laten zien. Deze vrouw kent haar vrouwelijkheid en leeft die met al haar contrasten. Deze bijzondere geur combineert alle tegenstellingen, zoals subtiel en intens, delicaat en sterk, wijs en gepassioneerd. De geurbeleving wordt gekenmerkt door bloemige en houtachtige aroma's.

Bij het creëren van deze vrouwelijke geur hebben de parfumeurs zich niet gehouden aan de klassieke geurpiramide. Roze peper en fruitige granaatappel en een bloemenboeket van fresia, Japanse orchidee, magnolia en jasmijn betoveren tegelijkertijd de zintuigen. Heilige Japanse cipres en hinokihout ronden het parfum af samen met patchoeli en sandelhout.

De Shiseido Ginza geur moedigt vrouwen aan om hun vrouwelijkheid terug te winnen, hun zelfvertrouwen een boost te geven en hun innerlijke kracht te ontketenen. De geur is zowel vrouwelijk als hartstochtelijk op de huid en is absoluut een unieke combinatie.

Als je de geur wilt verlengen en intensiveren, combineer hem dan met de verzorgingsproducten uit de Shiseido Ginza-lijn: de Geparfumeerde Douchecrème, de Geparfumeerde Body Lotion en de Geparfumeerde Deodorant.

Parfümeur:
Karine Dubreuil-Sereni, Maïa Lernout
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten