Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

3 in 1 wenkbrauwpotlood met was, poeder en geïntegreerd penseel

De nieuwe Shiseido Brow InkTrio wenkbrauwenset helpt koppige en vormloze wenkbrauwen in een paar stappen in vorm te krijgen. De smalle multifunctionele pen is verkrijgbaar in vier kleurtinten en kan gebruikt worden voor lichte tot donkere haarkleuren. Het InkTrio wenkbrauwpotlood heeft twee zijden, elk voorzien van een penseel en een gekleurd waspotlood voor het losdraaien. Zo zijn wenkbrauwen gemakkelijk te definiëren en te temmen met slechts één product. Een bijzonder natuurlijke uitstraling kan worden bereikt met de lijntechniek. Hier zijn de gaten in de wenkbrauwen geschilderd met kleine streepjes die het haar symboliseren. Het resultaat is bijzonder natuurlijk en de vorm van de wenkbrauwen kan door de gebruiker worden bepaald. Als u niet zeker weet welke wenkbrauwvorm het beste bij u past en of u momenteel de juiste vorm heeft, kunt u het wenkbrauwpotlood Shiseido ook gebruiken om uw vorm te testen en aan te passen. Hiervoor wordt de pin eerst parallel aan het rechter of linker neusgat recht op het gezicht geplaatst. In de spiegel is direct te zien waar het potlood eindigt aan de bovenkant van de wenkbrauw. Hier moet de perfecte wenkbrauw beginnen. Draai het potlood vervolgens onder een hoek van 25 graden onder het neusgat, zodat het aan de buitenste rand van het oog ligt waar de wimpers eindigen. Waar de Shiseido Brow InkTrio pin eindigt bij de wenkbrauw, moet deze stoppen. Deze eenvoudige methode stelt iedereen in staat om de perfecte wenkbrauwvorm te definiëren. De geïntegreerde sponsapplicator in de pen vergemakkelijkt het aanbrengen dankzij de conische vorm. Het kan dus ook gebruikt worden om zeer dikke en pompeuze wenkbrauwen te definiëren. Dankzij de puntige applicator kan het vederlichte poeder ook gebruikt worden om de puntige uiteinden te omlijnen. De gebruikte wasformule is duurzaam en zweetbestendig. Zelfs uitsmeren of vocht kan de wenkbrauwen na het aanbrengen met het potlood niet meer aantasten. Met de vier neutrale kleuren vindt u voor elke huid- en haarkleur de juiste tint. Al meer dan 140 jaar produceren en distribueren Shiseido wij hoogwaardige huidverzorging en cosmetische producten voor vrouwen en mannen over de hele wereld. Opgericht in Japan, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van 's werelds grootste schoonheidsbedrijven. Vooral bekend Shiseido om producten met een uniek zijde-extract dat de tekenen van huidveroudering met succes bestrijdt.

ligt comfortabel in de hand en maakt nauwkeurig werken mogelijk

De Shiseido Brow InkTrio pen heeft aan de ene kant een penseel om te kammen en te vormen en aan de andere kant een dun waskrijt met verf. Het is licht en smal en wordt geleverd in een zwarte buitenverpakking. Alleen het logo en de naam van de productreeks zijn in het wit gedrukt. De pen is stabiel en ligt goed in de hand. Het is licht van gewicht en kan overal in de cosmetische zak worden meegenomen. De betreffende kleur wordt kort voor het penseel met een kleine band gemarkeerd. De banderol is verkrijgbaar in blond, taupe, donkerbruin en zwart. De waskrijt zijde kan losgeschroefd worden zodat het product gemakkelijk gedoseerd kan worden. Een kleine verrassing zit verborgen in de pen, want in het midden zit een andere applicator. Doordrenkt met poeder, maakt het het mogelijk om grote en bossige wenkbrauwen gemakkelijk te vullen. De sponsapplicator is zacht en toch stevig gebonden. De vorm doet denken aan een brede kegel. Het poeder wordt zowel in de betreffende kleur als in de was applicator gehouden, zodat beide producten zonder problemen met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Vier kleuren voor natuurlijke wenkbrauwen

De Shiseido Brow InkTrio wenkbrauwpotlood serie bestaat momenteel uit vier kleuren. Voor lichte tot donkere haarkleuren is alles aanwezig. Voor de kleurbenaming worden veelgebruikte termen gebruikt. De kleur 01 Blond is ideaal voor vrouwen met licht haar. Het is niet te helder en gaat gemakkelijk in de as zodat het past bij alle soorten blonde tinten. Voor donkere blonde vrouwen of lichte brunettes wordt de kleur 02 Taupe aanbevolen. Het heeft een aanzienlijk hoger grijsgehalte en kan goed gedragen worden door alle lichtbruine tinten. Donkerbruin haar gaat het beste samen met Nuance 03 Deep Brown. De mooie donkerbruine tint is crèmekleurig en laat de precieze applicator toe om kleine haartjes op te sporen en te vullen. Voor vrouwen en mannen met zeer donkere haarkleuren, zoals zwart, kies de Shiseido Brow InkTrio tint in 04 Ebony. Het aanbrengen van de kleur op de wenkbrauwen is heel eenvoudig. Eerst worden de wenkbrauwen gekamd met het penseel aan één uiteinde van het potlood. Dat is de eerste stap. Hierdoor wordt het haar goed ingesteld en kan het in één richting worden geborsteld. Als u een bepaalde look op een meer ongecontroleerde manier wilt creëren, kunt u uw wenkbrauwen opfrissen met het geïntegreerde borsteltje. Daarna worden de gaten in de oogrituelen bewerkt met de andere kant van het potlood, dat een dun waskrijt heeft, en getekend met korte lijntekeningen. Op deze manier kunnen onvolledige wenkbrauwen op natuurlijke wijze worden geschilderd. Voor de finishing touch trekken ze de poederapplicator uit het midden van het potlood en gaan tenslotte over de wenkbrauwen of de contouren van de uiteinden. De ingepigmenten zijn multidimensionaal en bevatten lichte pareleffecten, zodat een natuurlijke reflectie van het licht mogelijk is. De ingesloten esterolie laat het kleurpoeder zachtjes glijden voor een zachte applicatie. Het ontwerp maakt de Shiseido tas Brow InkTrio tot een echt multitalent dat in geen enkele cosmetische tas mag ontbreken. Veel visagisten gebruiken de pennen ook op modeshows en evenementen omdat ze veelzijdig inzetbaar zijn.