Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

De Shiseido haarverzorgingslijn belooft maximale verzorgingstechnologie voor de behandeling van beschadigd haar. Of het nu gaat om de Andenogen Hair Energizing Formule tegen haaruitval, het Hair Energizing Complex tegen uitgeput haargroei of het Intensive Treatment Hair Mask - de luxelijn Biotherm heeft haar aandacht gericht op de problemen van haarverzorging die gemiddelde haarverzorgingsproducten niet aankunnen.

Schoonheid begint met zijn wortels, volgens dit principe, het Hair Energizing Complex is gemaakt met verkwikkende koriander extract, dat wordt gewreven in de haarwortels. De shampoos voor normaal, droog en vet haar maken de haarstructuur met polymeren al tijdens het wassen glad en behouden de soepelheid.

Shiseido Hair Care Lotion regenereert het haar en beschermt het tegen de stress van föhnen en stylen. Het synthetisch celmembraan complex van het haarmasker herstelt de beschadigde haarstructuren in een compacte kuur, een ampulkuur regelt het vochtgehalte van het haar. Mooi haar is een centraal thema van het exclusieve Shiseido merk sinds 1915. Het beautybedrijf, opgericht in 1857 in Japan en nu aanwezig in 71 landen, richtte zich al snel niet alleen op tandheelkundige cosmetica en huidverzorging, maar ook op haarverzorging en decoratieve cosmetica.

Apotheker Arinobu Fukuhara richtte niet alleen Japan's eerste moderne apotheek op in Tokio, hij was ook vindingrijk in productontwerp, het runnen van restaurants en het lanceren van geuren. In 1915 lanceerde hij zijn populaire camellia haarolie, waaraan Shiseido zijn logo dankt. Tegelijkertijd verscheen zijn eerste haartonicum "Flowline". Na de beursintroductie breidde Shiseido zich wereldwijd uit en exploiteert de oudste beautygroep ter wereld naast haar verkoopactiviteiten ook wellnessboerderijen, beauty lounges en parfumerieën.

alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Haarverzorging
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Shiseodo Extra Gentle
Omdat ik een zeer gevoelige hoofdhuid heb, is het voor mij erg belangrijk dat ik de juiste shampoo kies. Deze shampoo van Shiseido is extreem mild. Bijzonder mild en zorgt tegelijkertijd voor een mooie glans.
Commentaar van
Shiseido Haarverzorging
Vond het tijd worden om weer eens wat beter voor mijn uiterlijk te gaan zorgen en heb dit haarwater aangeschaft. Voel me er echt heerlijk bij. Verzorgd en vol energie. Klaar voor wat komen gaat, wat dat ook is.

Het design

Het Shiseido opschrift met de typische cursieve S maakt de flessen en flacons van Shiseido haarverzorging onmiskenbaar. Anders is de haarverzorgingsreeks is vrij heterogeen in verschijning. De Hair Energizing Formule en de Adenogen Hair Energizing Shampoo, die ook geschikt zijn voor mannen, domineren de sterk gevormde, zilveren en zwarte fles.

De shampoos en haarlotion zijn verpakt in effen lichtblauwe flessen, de Hair Energizing Complex Spray als solitaire in een elegante zilveren spuitfles. Het haarserum en het haarmasker verschijnen in een lichtblauwe pot en in kleurgecoördineerde dispenserampullen. Met zijn hoogwaardige uitstraling is de zorgserie tegelijkertijd de blikvanger in elke badkamer en sluit zo de boog voor de edele inhoud binnenin.

Het assortiment

Shiseido Hair Care is een zeer efficiënte verzorging voor zijdezacht en gezond haar van wortel tot punt. De Shiseido haarverzorgingslijn is gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten in laboratorium formules die behandeling thuis zowel efficiënt als gemakkelijk maken. Extra milde shampoo voor dagelijks gebruik verzorgt en maakt normaal haar glad. Kationische polymeren zorgen ervoor dat de textuur gemakkelijk schuimt, het haar zacht wordt en gemakkelijk te kammen.

De shampoo voor droog haar reinigt grondig en tegelijkertijd zacht, het haar is soepel en gemakkelijk te stylen na het wassen. De haarverzorging voor vettig haar revitaliseert tijdens het wassen, geeft het haar volume en glans. Na het wassen verzorgt de Multi Treatment Hair Lotion het haar. De spray lotion regenereert de structuur en beschermt tegen föhn warmte en gespleten punten. Het Shiseido Hair Energizing Complex zorgt voor extra energie voor de haarwortels. Het spray serum revitaliseert het haar direct op de hoofdhuid. Koriander extract en minerale tetracosamines versterken de haarwortels, bij regelmatig gebruik wordt het haar voller en dichter.

Intensive Hair and Sculp Essence bestrijdt gespleten haarpunten, roos en hoofdhuidirritaties, terwijl het haaruitval serum Adenogen Hair Energizing Formule met adenosine, een speciale werkzame stof tegen haaruitval, stimuleert en revitaliseert de groei van normaal en fijn haar. Het Intensive Treatment Hair Mask is een intensieve behandeling na het wassen voor zwaar belast haar, het celmembraan complex geeft het haar zijn glans en soepelheid terug.

De Androgen Hair Energizing Shampoo met citrus geur werkt tegen overtollig talg op de hoofdhuid en roos. Het reinigt en vitaliseert hoofdhuid en haar, voorkomt roos en jeuk en zorgt voor gezond en sterk haar met vitamine E derivaten.