Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

De Shiseido FUTURE SOLUTION LX serie is een geavanceerd maar ongecompliceerd huidverzorgingsprogramma. Baanbrekende technologieën zijn gecombineerd met natuurlijke ingrediënten. FUTURE SOLUTION LX bevat de werkzame stof Skingenecell 1P, die gepatenteerd is. De actieve ingrediënten reiken tot in de onderste huidlagen en bestrijden de voorbodes van huidveroudering die zich al in de cel bevinden. In 2006 ontdekten de wetenschappers van Shiseido Serpin b3, een eiwit dat de celkernen afbreekt.

Een rijpe huid heeft een groter aandeel Serpin b3 en heeft daardoor de neiging om een ruwe, beschadigde huid te krijgen. Skingenecell 1P gaat dit proces tegen. Het is een aminozuurderivaat dat de huid optimaal hydrateert en beschermt tegen beschadiging van de celstructuur. Skingenecell 1P wordt gecombineerd met natuurlijke ingrediënten zoals UJI groene thee, Super Gist extracten, Sakura blad extracten, Star Fruit extract, Okra extract en Ononis extract.

Deze natuurlijke stoffen, die al eeuwenlang in de Japanse geneeskunde worden gebruikt, beschermen tegen UV-stralen, vertragen het verouderingsproces van de huid, behouden het eigen elastine van de huid en bevorderen de productie van collageen. Het Future Solution LX-gamma van Shiseido bestaat uit zes luxueuze producten die de dagelijkse verzorging veranderen in een sensuele ceremonie voor lichaam en geest. Er zijn vier producten voor de basiszorg en twee speciale producten. De producten worden 's ochtends en 's avonds gebruikt en zijn bijzonder geschikt voor de rijpere, veeleisende huid.

Naast een cosmetische lijn met verzorgend effect is deze serie ook een allround feel-good programma voor uw huid. Een actief complex van hoge kwaliteit geeft het een frisse en verjongende uitstraling dankzij de verkwikkende ingrediënten. Al na de eerste toepassingen treedt dit niet te vergeten optische effect op, dat door de dieptewerking lang aanhoudt.

Het design

Het ontwerp van Shiseido Future Solution LX herdefinieert luxe. Mooie potten en dispensers doen denken aan de Japanse theeceremonie. Gebaseerd op eeuwenoude Japanse ambachtelijke traditie, die waardevolle lakschepen heeft geproduceerd. Vaartuigen vol schoonheid en elegantie, die te vinden zijn in het ontwerp van Future Solution LX van Shiseido.

De prachtige vaten worden nog kostbaarder door de discrete kleuren. Het kleurenpalet varieert van zacht parelmoer tot goud en zwart. Een exclusieve zorgervaring voor lichaam en ziel. De vormgeving van deze zorgserie is tegelijkertijd de voortzetting van de hoogwaardige inhoud, waarvan het actieve complex een aanzienlijk verjongende uitstraling verzekert.

Het assortiment

Het Shiseido Future Solution LX-gamma omvat producten voor perfecte gezichtsverzorging. Op het gebied van de basiszorg vinden we vier producten, op het gebied van de speciale zorg twee producten. De zorgervaring wordt geopend met de EXTRA RICH CLEANSING FOAM. Dit reinigingsschuim wordt met lauw water geschuimd en zachtjes in de huid gemasseerd. Spoel vervolgens af met veel helder water. De huid wordt bevrijd van resten en is optimaal voorbereid op de volgende verzorging.

De CONCENTRATED BALANCING SOFTENER moet worden gebruikt om de huid na het wassen te verzachten. Door de huid te "verzachten" bevordert het de opname van actieve ingrediënten uit de dag- en nachtverzorging. Verhelderende en hydraterende voedingsstoffen worden zachtjes op het gezicht aangebracht. Shiseido's DAYTIME PROTECTIVE CREAM dagcrème moet iedere ochtend gebruikt worden na reiniging en ontharding. De huid wordt gehydrateerd en beschermd tegen UV-stralen door SPF 15. De crème wordt snel opgenomen en bereidt de huid perfect voor op de make-up.

De TOTAL REGENERATING CREAM is beschikbaar voor regeneratie 's nachts. Elke avond, ook na de reiniging en het gebruik van wasverzachter, wordt er voldoende crème met zachte massage op de huid aangebracht. De crème bevordert het herstel van de huid en de genezing van negatieve dagelijkse invloeden tijdens de nachtelijke regeneratiefase. De huid ziet er jonger en meer ontspannen uit. Vol energie en veerkracht. Een krachtig anti-verouderings serum is beschikbaar om de dagelijkse zorg uit te breiden.

Deze ULTIMATE REGENERATING SERUM van Shiseido heeft de hoogste concentratie Skingenecell 1P. Een actief ingrediënt dat het aandeel van schadelijke serpine b3 in de huidlagen verlaagt en zo de afbraak van de celkernen vertraagt. Geschikt voor de rijpere, veeleisende huid, moet het 's ochtends en 's avonds na het reinigen en ontharden worden gebruikt. Het dagelijkse verzorgingsritueel wordt gecompleteerd door het luxueuze EJE EN LIP CONTOUR REGENERATING CREAM van Shiseido. De gevoelige huidzones rond de lippen en ogen worden intensief gehydrateerd. Breng als laatste stap 's morgens en 's avonds een kleine hoeveelheid crème zachtjes aan op het oog- en lipgebied. Het is het beste om voorzichtig te tikken of te borstelen.

De commerciële

Op de plek voor Future Solution LX boog Shiseido zich eerbiedig naar de natuur.