Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Shiseido Kajal Inkartist Intensieve innovatie

De cosmetica Shiseido lijn Kajal Inkartist verbindt zich niet. Dat heeft het niet eens nodig, want het biedt oneindige mogelijkheden. Het begint met de applicatie, kohl, wenkbrauwpotlood, eyeliner en oogschaduw. In al deze gebieden kunnen de grote kleuren punten scoren. Ze zijn sterk genoeg om smalle accenten te zetten en elegant genoeg om in de volle breedte te schitteren. Hiervoor is een zeer speciale formule ontwikkeld, die ervoor zorgt dat de wereld van kleuren voor deze serie geen grenzen kent. Omdat de textuur licht is en toch niet klein. Het is veegvast, waterbestendig en kan zelfs door tranen niet van zijn plaats worden verdreven. Hierdoor kunnen zelfs extreme looks hun kwaliteit in elke situatie bewijzen. Ondanks de hoge pigmentatie is de textuur vederlicht en zorgt zo voor een enorm hoog draagcomfort. Ook de uitrusting van de pennen werd niet gered. Exacte lijnen zijn geen probleem meer, want de slijper zorgt ervoor dat elke slag precies past. Als de kleur meer ruimte in beslag moet nemen, dan is dat geen probleem. Elke kleur wordt geleverd met een klein sponsje dat de kleur prachtig aanbrengt en het mengen een eenvoudige taak maakt. Maar technologie is niet alles. Dit wordt ten laatste duidelijk als je kijkt naar de kleuren die deze serie zo bijzonder maken. Hier ziet u klassiekers en ook nuances die gegarandeerd veel aandacht trekken. Om ervoor te zorgen dat elke look altijd perfect in scène wordt gezet, zijn de ingrediënten van de Shiseido Kajal Inkartist cosmetica optimaal op elkaar afgestemd. Vooral polymeren en wassen zijn van groot belang. Omdat ze ervoor zorgen dat de kleur zacht en gelijkmatig over de huid kan glijden. De innovatieve Sferische Siliconenpoeders zijn verantwoordelijk voor de fluweelachtige uitstraling van elke individuele nuance. Omdat ze de kleur deze matte afwerking geven die het nooit van zijn glans kan beroven. Dus de Shiseido Kajal Inkartist serie wordt een ongelooflijk intense verleiding die je niet wilt ontvluchten.

Precisie is hier natuurlijk inbegrepen

De Shiseido cosmeticalijn Kajal Inkartist is niet alleen verkrijgbaar in prachtige kleuren. Het brengt ook grandioze techniek met zich mee. Dit is meteen duidelijk te zien aan de elegante pennen. Omdat er geen behoefte is aan een groot arsenaal aan externe hulpmiddelen. Deze pennen brengen alles wat ze nodig hebben. Dus een kleine spons en een precieze slijper zijn er altijd. Deze helpen om de perfecte look te creëren. Precisie is eindelijk geen droom meer en deze optimale stijlen zijn geen probleem op de weg. Omdat elke kleur alles wat hij in beeld brengt perfect in beeld brengt. Maar ook de pennen zelf zijn te zien. Het elegante zwart is op zich al een mooie blikvanger, die door de gekleurde afwerking mooi losgemaakt wordt. Want aan het einde van elk potlood wordt de kleur onthuld die erin verborgen zit. Deze vele voordelen maken de Shiseido Kajal Inkartist serie tot een praktische en elegante basis die nooit zijn aantrekkingskracht zal verliezen.

Mooi, mooi, Shiseido Kajal Inkartist

Er is geen tijd voor monotone verveling in de Shiseido cosmetica Kajal Inkartist lijn. De kleurengekte begint met een kleur die op zich al gedempt en waardig is. Maar niet hier. Want 01 Tea House is een warm bruin dat zowel als kohl als oogschaduw onovertroffen mooi is. De warme bruine tint geeft de ogen een stijlvol montuur. Even elegant is de kleur 06 Birodo Green, die indruk maakt met een zeer diepe en donkergroene kleur. Deze kleur maakt de look intens, maar ook elegant en discreet. 05 Plum Blossom is minder terughoudend omdat deze sterke paarse kleur een even sterk effect geeft. De kleur 02 Lila Lotus is een droom als oogschaduw en een enorme verleiding als kajal. Het sterke, blauwachtig roze is altijd een goede keuze voor degenen die hun uiterlijk sterk en onafhankelijk willen definiëren. De kleur 03 Rozenpagode gaat nog een stap verder. Omdat het rood van deze variant uit de Shiseido Kajal Inkartist serie werkelijk onvergelijkbaar is. Dat is de kleur voor de vrouw die echt durft! De Nuance 04 Azuki Red schakelt dan in een lagere versnelling. Maar dat geldt alleen voor het extreme effect, want het intens elegante rood heeft wat nodig is om een moderne klassieker te worden. 07 Sumi Sky brengt de creativiteit van de serie vervolgens naar de absolute top. De glanzende turquoise is nieuw en spannend. Blauw kan ook oneindig elegant en helder zijn. 08 Gunjo Blue bewijst dit op het eerste gezicht. Het heldere blauw bevindt zich in het medium kleurenspectrum en zorgt dus voor stralend mooie resultaten. 09 Nippon Noir laat zien dat zwart nog steeds goed is voor innovatie. De kleur is intens en niets verstoort het effect van het oneindig mooie en diepe zwart. Waar zwart is, kan wit niet ontbreken. In de Shiseido Kajal Inkartist serie is de kleur 10 Kabuki White dus klaar om licht in de stijl te brengen.