Meer informatie:

WhippedPowder Blush - De perfecte blush voor een frisse teint

Als je een betoverende look wilt creëren met een hoogwaardige blush, kijk dan eens naar de producten uit het Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush assortiment. Deze buitengewone rouge overtuigt met een zachte en lichte mousse textuur die verandert in een fluweelzacht poeder op de huid. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort. Shiseido Rouge biedt een uitstekende kleurintensiteit en goede hechting. Zo blijft de make-up ook onder ongunstige weersomstandigheden in vorm. Rouge geeft niet alleen kleur en glans aan het gezicht. In plaats daarvan wordt ook een uitstekend verzorgend effect bereikt. De huid is voorzien van vocht en belangrijke voedingsstoffen en vitaminen. De teint is fris, natuurlijk en glad. Shiseido Rouge creëert met zijn ondoorschijnendheid een egale teint en elimineert lijntjes, rimpels en huidirritaties. De kruideningrediënten voeden de huid en houden de huid de hele dag door vlekkeloos teint. De blush uit de Shiseido's Minimalist Whipped Powder Blush serie is verkrijgbaar in acht spannende kleurvarianten. Deze omvatten rode, oranje en roze tinten rijk aan nuances. Fijne kleurgradaties zijn dus zonder problemen mogelijk. De kleuren doen denken aan typische Japanse make-up variaties en outfits. Dit geldt in het bijzonder voor hun intensiteit en hun glans- en glanseffecten. De toepassing is flexibel en eenvoudig. De textuur kan gemakkelijk gelijkmatig worden verdeeld en gefineerd, omdat het automatisch verandert van een mousse-achtige naar een poederachtige staat als gevolg van nieuwe technologieën. Het tovert in een handomdraai een stralende, natuurlijke en frisse teint op de gezichtshuid. De rouge accentueert de contouren en heeft een verfrissend en verkwikkend effect. Daarnaast wordt er een fascinerend gloei-effect gecreëerd, dat de teint doet gloeien. Alle Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush producten zijn dermatologisch getest. Ze zijn uiterst huidvriendelijk, bevatten geen parabenen en zijn geschikt voor alle huidtypes. Ontdek de blush uit de Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush serie voor een perfecte make-up.

De Shiseido Rouge in een elegante verpakking

De producten uit de populaire Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush serie stralen met een elegant en modern verpakkingsontwerp. De Shiseido Rouge is verkrijgbaar in transparante kunststof smeltkroezen, zodat je de verschillende kleurvarianten op het eerste gezicht kunt onderscheiden. Ze worden bovendien gekenmerkt door een brede lijn op het deksel. De vorm van de kroes is vlak en vierkant. Het is afgewerkt met een zwarte sluiting waarop het Shiseido logo in wit en rood te zien is. De rouge kan gemakkelijk worden verwijderd met een spons of borstel. Dit wordt gewaarborgd door de unieke textuur die dankzij nieuwe technologieën verandert van een mousseachtige naar een poederachtige consistentie bij het aanbrengen. Dit maakt het doseren gemakkelijker. Na het aanbrengen worden de kroezen schoon en veilig met de deksels gesloten. De moderne kunststof smeltkroezen zijn bijzonder licht en compact. Daarom zijn ze niet alleen geschikt voor de badkamer thuis, maar ook voor onderweg of op reis.

De veelzijdige blush uit de Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush serie

De Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush serie biedt een betoverende blush in verschillende kleuren. Bijzonder en uniek is de innovatieve textuur. Dankzij nieuwe technologieën verandert het automatisch van een mousseachtige naar een poedervormige consistentie bij toepassing. Dit vergemakkelijkt het aanbrengen met een spons of borstel. Het resultaat is een zacht en licht draagcomfort. Shiseido Rouge verfrist de huid en voorziet haar van blijvend vocht, vitaminen en voedingsstoffen. De plantaardige actieve ingrediënten houden de huid fris en geven haar een gladde, egale en frisse teint. De sterke opaciteit in combinatie met de Foundation zorgt ervoor dat lijnen, oneffenheden, rimpels en huidirritaties verdwijnen. De afwerking zorgt voor een fascinerend gloei-effect dat de gezichtshuid doet gloeien. De Minimalist Whipped Powder Blush serie is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. 01 Sonoya is een unieke mix van rood en oranje. Deze kleurvariant verheldert de teint en laat de huid er fris en onberispelijk uitzien. 02 Chiyok is een klassieke roze tint die staat voor elegantie en maakt een ongewone make-up vakkundig af. 03 Momoko doopt de gezichtshuid in een licht en breed oranje. Deze tint staat voor frisheid en levensvreugde. 04 Eiko is bijzonder geschikt voor een donkere teint. De lichtbruine kleur laat een grote verscheidenheid aan nuances toe. De kleur 06 Sayoko is klassiek rood. Het laat de huid gloeien met een fascinerend gloei-effect. In de noot 07 Setsuk worden rode en oranje tonen gemengd. Gegradueerde nuances zorgen voor een natuurlijke en frisse uitstraling. 08 Kokei doopt de gezichtshuid in een lichtroze. De rouge ondersteunt een frisse en stralende uitstraling. Alle kleurvarianten van Shiseido's Minimalist Whipped Powder Blush serie zijn bijzonder huidvriendelijk en zorgen voor een perfecte make-up met kleurintensiteit en opaciteit. Bovenal kunnen met deze rouge prachtige kleur- en glanseffecten worden bereikt. Ook u kunt vertrouwen op 01 Sonoya, 02 Chiyok, 03 Momoko, 04 Eiko, 05 Ayao, 06 Sayoko, 07 Setsuk en 08 Kokei uit de Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush serie voor hoogwaardige make-up.