Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 319
toepassen
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Shiseido Zen hebben parfumeurs Michel Almairac en Michael Förster een bloemige geur voor vrouwen gecreëerd met een vleugje Oriënt.

Ze combineerden traditionele en moderne geurmengsels die fruitige noten van perzik en grapefruit combineren met een rijk bloemenboeket van viooltjes, lotusbloesem en fresia, maar ook hardere elementen zoals muskus en patchoeli.

Shiseido Zen goedkoop kopen

De geur +

Shiseido Zen - een sensuele geurbeleving met oriëntaalse noten

Wie op zoek is naar een sensuele geur met een oriëntaalse noot moet kiezen voor Shiseido Zen. Het is een eau de toilette van hoge kwaliteit die traditionele en moderne geurmengsels combineert. Exotische smaken worden gecombineerd met een bloemige geur. Ananas, perzik en grapefruit zorgen voor frisheid en energie in de topnoot. De basisnoot integreert wrange geurelementen in de vorm van amber, muskus en patchoeli. In contrast hiermee ontvouwt de hartnoot een rijk bloemenboeket. Freesia, Japanse lotusbloesem en viooltjes vormen een geraffineerde eenheid en geven de eau de toilette een vrouwelijk karakter.

Shiseido Zen heeft een fris en verkwikkend effect. Tegelijkertijd is deze geur fantasierijk en elegant. De eau de toilette is geschikt voor allerlei gelegenheden, want hij is zowel licht en levendig als luxueus. Dankzij de hoogwaardige spraykop kan hij ook onderweg gericht, goed gedoseerd en zuinig worden gebruikt. Alle producten in de Shiseido geurlijn zijn dermatologisch getest en kunnen worden aanbevolen voor alle huidtypes.

Moderne spitstechnologie, Aziatische traditie en veel creativiteit hebben deze unieke geur van Shiseido voortgebracht. Shiseido Zen is niet alleen verkrijgbaar als eau de toilette, maar biedt ook een complete huidverzorgingslijn. Eau de Parfum, douchegel en bodycrème met vergelijkbare geuren zijn ook verkrijgbaar.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Shiseido Zen met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Daudys
Mijn huid is verbeterd

Mijn huid en ik waren een tijd lang op voet van oorlog! Shiseido heeft mij echter heel goed geholpen. Nu heb ik een perfect verzorgd huidbeeld.

Commentaar van Seseatity78
Stijlvol

Echt een geur met klasse en stijl! En tegen een superprijs!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Shiseido Zen in vergelijking met de SRP