Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Shiseido Zen - een sensuele geurbelevenis met oosterse noten

Als u op zoek bent naar een sensuele geur met een oosterse toets, moet u kiezen voor Shiseido Zen. Het is een hoogwaardige eau de toilette die traditionele en moderne geuren combineert. Exotische aroma's worden gecombineerd met een bloemige geur. Ananas, perzik en pompelmoes in de topnoot zorgen voor frisheid en energie. De basisnoot integreert taart-geurelementen in de vorm van amber, muskus en patchoeli. Aan de andere kant ontvouwt de hartnoot een rijk boeket bloemen. Freesia, Japanse lotusbloesems en viooltjes vormen een geraffineerd geheel en geven het eau de toilette een vrouwelijk karakter.

Shiseido Zen is fris en verkwikkend. Tegelijkertijd is deze geur is fantasierijk en elegant. De Eau de Toilette is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden, zoals het is zowel licht en levendig en luxe. Dankzij de hoogwaardige sproeikop kan hij ook nauwkeurig, goed gedoseerd en zuinig onderweg worden gebruikt. Alle producten van de Shiseido parfumserie zijn dermatologisch getest en kunnen worden aanbevolen voor alle huidtypen.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Moderne spitstechnologie, Aziatische traditie en veel creativiteit hebben deze unieke geur van Shiseido voortgebracht. Shiseido Zen is niet alleen beschikbaar als eau de toilette, maar biedt ook een complete zorgserie. Eau de Parfum, douchegel en lichaamscrème met gelijkaardige geuren zijn ook verkrijgbaar.

alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Zen
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Gewoon mooi
Deze douchegel wil en kan ik alleen maar verder aanbevelen. Hij is echt heerlijk. Het cremige schuim voelt heerlijk aan op de huid. En de geur is niets minder dan geniaal.
Commentaar van
Jarenlange favoriet....
Ik gebruik deze geur al jaren en hij verveelt nog helemaal niet. Heb ook wel eens iets anders geprobeerd, maar kom hier iedere keer weer op terug. Gewoon omdat hij bij me past. Hoewel dat natuurlijk heel persoonlijk is.
Commentaar van
Stijlvol
Echt een geur met klasse en stijl! En tegen een superprijs!

Shiseido parfumcreaties bestaan al sinds 1872

Shiseido is een van Japan's oudste cosmetische merken. Sinds 1872 ontwikkelt het bedrijf wereldwijd eersteklas parfumcreaties, huidverzorgingsproducten en make-up producten. Shiseido staat voor schoonheid en welzijn op alle leeftijden. Met name de geurcreaties van Shiseido zorgen voor een uitgebreid gevoel van welzijn. Kenmerkend voor het Japanse label is het gebruik van principes van confuciaans onderwijs. Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid horen altijd bij elkaar voor Shiseido. Daarnaast streeft de parfumeur naar een harmonieus evenwicht tussen verschillende elementen en invloeden.

Aziatische traditie en het karakter van het Verre Oosten zijn ook vakkundig gecombineerd in de geurreeks Shiseido Zen. De Eau de Toilette combineert een oosterse flair met frisheid, elegantie en een verleidelijke bloemengeur. Passie, opwinding en levensvreugde worden gecombineerd met sensualiteit en experimenteerbereidheid. In de traditie van de oprichter van Shiseido is hieruit een heel bijzondere geur voortgekomen. De allernieuwste technologie en Aziatische traditie zijn evenzeer merkbaar in Shiseido Zen.

Zoals gewoonlijk biedt Shiseido ook een speciale fles voor een speciale geur, die al lang een begeerd verzamelobject is. Naast de Eau de Toilette biedt Shiseido een compleet assortiment huidverzorgingsproducten die het onmiskenbare parfum van Shiseido Zen opnemen en toepassen voor sensuele lichaamsverzorging.

Een verzamelobject van hoogwaardig glas met een levendige, elegante uitstraling

Shiseido Zen betovert met een frisse en oosterse touch. De elegante vrouwengeur overtuigt ook met een fascinerende fles, die een gewild verzamelobject is. De fles is gemaakt van robuust en hoogwaardig glas. De randen zijn afgerond, wat resulteert in een levendige en elegante uitstraling. De spuitkop is uiterst praktisch, waardoor zuinig en gericht gedoseerd kan worden gedoseerd en gesproeid. Shiseido Zen bewijst zich ook op de weg en op reis.

Bijzonder fascinerend is de goudgele kleur van Shiseido Zen, die staat voor glans en energie. Tegelijkertijd heeft deze succesvolle inkleuring - net als het eau de toilette zelf - een stimulerend, levendig en verkwikkend effect. Maar ook de puristische vorm van de fles, die zorgt voor een goede hantering en veelzijdig gebruik, is zeer succesvol. Shiseido Zen is te herkennen aan de transparante glazen fles en het Shiseido logo. Het verpakkingsdesign van Eau de Parfum, douchegel en lichaamscrème van Shiseido Zen is ook uiterst praktisch en comfortabel.

Een beeld van levensvreugde en sprankelende energie

Shiseido Zen wordt vakkundig geënsceneerd in de reclamecampagnes. De focus ligt altijd op de elegante fles, die een stralend goudgele kleur heeft. De inhoud van de fles wordt verleidelijk gereflecteerd in het zonlicht. In de geest ontstaat een beeld van levensvreugde en sprankelende energie. Bijzonder spectaculaire effecten ontstaan wanneer het licht in de glazen fles wordt gebroken of glinsterend wordt gereflecteerd. Alleen al met dergelijke optische effecten wekt Shiseido fantasierijke associaties op en weet het de kijker een idee te geven van de onmiskenbare geur. Bovendien overtuigt de fles door zijn puristische vorm, die ontworpen is om de Eau de Toilette in zijn volle zuiverheid te presenteren.

Shiseido Zen creëert een verbinding tussen traditie en moderniteit. De filosofie van het merk is om Aziatische en oosterse geuren te combineren met moderne geuren. Dat komt ook tot uiting in de reclamecampagnes. De afwisseling tussen rust en sprankelende energie belichaamt de tegengestelde elementen die zich productief verenigen in Shiseido Zen.

Enerzijds wacht de gebruiker een bloemrijke frisheid. Tegelijkertijd biedt de Eau de Toilette ook subtiele tartnoten en een vleugje oosterse exotiek. Al deze zeer verschillende richtingen worden verenigd en effectief tot uiting gebracht in Shiseido Zen. Het sensuele, verfrissende en verleidelijke eau de toilette staat niet op zichzelf, maar is slechts het belangrijkste onderdeel van een complete geur- en verzorgingsserie. Het bevat ook eau de parfum, lichaamscrème en douchegel. Frisse en oosterse flair is ook de focus van de campagne voor de holistische zorgserie van Shiseido Zen.