Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Parfumeurs Michel Almairac en Michael Förster creëerden Shiseido Zen een bloemengeur voor vrouwen met een vleugje van de Oriënt.

Ze combineren traditionele en moderne geurmengsels en combineren fruitige noten van perzik en grapefruit met een rijk bloemenboeket van viooltjes, lotusbloesem en fresia's, maar ook taartelementen als muskus en patchoeli.

Shiseido Zen kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Shiseido Zen - een sensuele geurbelevenis met oosterse noten

Als u op zoek bent naar een sensuele geur met een oosterse toets, moet u kiezen voor Shiseido Zen. Het is een hoogwaardige eau de toilette die traditionele en moderne geuren combineert. Exotische aroma's worden gecombineerd met een bloemige geur. Ananas, perzik en pompelmoes in de topnoot zorgen voor frisheid en energie. De basisnoot integreert taart-geurelementen in de vorm van amber, muskus en patchoeli. Aan de andere kant ontvouwt de hartnoot een rijk boeket bloemen. Freesia, Japanse lotusbloesems en viooltjes vormen een geraffineerd geheel en geven het eau de toilette een vrouwelijk karakter.

Shiseido Zen is fris en verkwikkend. Tegelijkertijd is deze geur is fantasierijk en elegant. De Eau de Toilette is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden, zoals het is zowel licht en levendig en luxe. Dankzij de hoogwaardige sproeikop kan hij ook nauwkeurig, goed gedoseerd en zuinig onderweg worden gebruikt. Alle producten van de Shiseido parfumserie zijn dermatologisch getest en kunnen worden aanbevolen voor alle huidtypen.

Moderne spitstechnologie, Aziatische traditie en veel creativiteit hebben deze unieke geur van Shiseido voortgebracht. Shiseido Zen is niet alleen beschikbaar als eau de toilette, maar biedt ook een complete zorgserie. Eau de Parfum, douchegel en lichaamscrème met gelijkaardige geuren zijn ook verkrijgbaar.

Kopnoten:
Grapefruit
Bergamot
Sinaasappel
Ananas
Roos
Hartnoten:
Freesia
Gardenia
Viooltje
Heliotroop
Lelietje-van-dalen
Lotusbloesem
Appel
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Ambra
vanille
Cederhout
Rookaroma's

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
10 627
toepassen
vandaag tot-50%1