Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Fijne kleuren voor een frisse teint - De Shiseido InnerGlow CheekPowder collectie

Het Shiseido InnerGlow CheekPowder is een rouge met een innovatieve poedertextuur. Het is bijna gewichtloos en zeer zijdezacht op de huid. Dit biedt het ultieme draagcomfort. Het is een exclusieve Cream Powder Matrix Technologie. Er worden bolvormige poederdeeltjes gebruikt. Ze zijn uiterst fijn en hebben daarom een natuurlijke werking op de huid. Je creëert een gloed die er van binnenuit uitziet als een jeugdige, frisse helderheid. In overeenstemming met de Japanse traditie van het merk wordt een link gelegd met de zijden kimono. De rouge is net zo aangenaam en luchtig op de teint. Elke kleur heeft lichtreflecterende eigenschappen zonder kunstmatig of intens te zijn. Hiermee vleien ze dames van alle leeftijden en ook verschillende texturen van de huid. De formule is getest onder dermatologisch toezicht voor een betere tolerantie. De kleurenwereld varieert van zeer lichte champagne tot diverse roze en roze tinten tot iets donkerder bruin en bessen. Dit heeft betrekking op veel verschillende looks, smaken en huidtinten. Afhankelijk van de kleur kan het poeder natuurlijk als highlight vervreemdend zijn. Vooral de delicate champagnetint Inner Light is geschikt als licht accent op de binnenste ooghoek en andere delen. De compacte poederdoos met spiegel in het deksel past gemakkelijk in de handtas. De make-up kan in een paar eenvoudige stappen worden ververst. Met een borstel voor poeder of een multi-borstel voor het gezicht kan de CheekPowder worden verdeeld. Als alternatief helpen schuine borstels om de jukbeenderen perfect te definiëren. De lichte textuur kan optimaal gefineerd worden tot er natuurlijke overgangen ontstaan. Het merk Shiseido heeft een lange traditie en wordt gekenmerkt door vele typische Japanse elementen. Tokio, de huidige metropool, en moderne technologieën vormen ook een belangrijke hoeksteen van de make-up en gezichtsverzorgingslijnen. Naast de kleuren en de uiterlijke vormgeving is dit vooral merkbaar in innovatieve texturen. De natuurlijke schoonheid moet worden onderstreept. Ook bij het spelen met make-up en kleuren is er veel ruimte voor individualiteit en creativiteit.

Compacte poeder met een groot effect - het ontwerp van de Shiseido InnerGlow CheekPowder

Het Shiseido InnerGlow CheekPowder is verpakt als een klassieke rouge met poedertextuur. Dit maakt het compact en gemakkelijk mee te nemen wanneer u op pad bent en op het punt staat uw teint op te frissen. Het ontwerp volgt de stijl van Shiseido . Hoogglanzend zwart plastic ontmoet enkele accenten in het Shiseido -rood. Het totaalbeeld is modern en toch functioneel. Alle verpakkingen zijn vervaardigd volgens een hoge standaard en zijn dus bestand tegen dagelijks gebruik in het dagelijks leven. Het discrete logo in wit lettertype rondt de bovenkant van het blikje af. In het deksel is een spiegel geïntegreerd, waardoor de rouge een schoonheidshulp is voor de handtas. De pan zelf is vierkant en vrij royaal. Op deze manier kunnen rouge- of poederkwasten moeiteloos de juiste hoeveelheid CheekPowder oppakken. De details van de betreffende nuance en andere informatie vindt u op de onderzijde van het blikje. De Shiseido Multi-Face Brush is een van de beste gereedschappen voor het aanbrengen. Als alternatief kunnen ook licht afgeschuinde borstels worden gebruikt om de contouren van de wangen perfect te accentueren.

Betrouwbare grip en natuurlijke kleuren - De Shiseido InnerGlow CheekPowder collectie

Het Shiseido InnerGlow CheekPowder onderstreept de jeugdige, frisse glans van de teint. De rouge heeft een innovatieve poedertextuur en combineert natuurlijke kleuren met een lange houdbaarheid. De Cream Powder Matrix Technology zorgt voor een bijna romige, zijdezachte consistentie. Het bevat bolvormige poederdeeltjes in de fijnste vorm. Ze nestelen zich bijzonder goed op de huid en creëren zo een discrete gloed. De huid lijkt meer van binnenuit te stralen. De textuur is daarom zeer geschikt voor verschillende huidtypes en oppervlakken, zonder de nadruk te leggen op kleine oneffenheden. De nieuwe formule biedt tot acht uur stabiliteit. Zo overleeft de rouge zowel het dagelijks leven als lange avonden en nachten. De compacte doos met spiegel in het deksel kan ook worden meegenomen. De teint kan in een paar stappen worden verfrist. De formule is dermatologisch getest en wordt goed verdragen. De nuances zijn zo gekozen dat ze in harmonie zijn met veel verschillende huidtinten. Ze reflecteren het invallende licht flatteus, zonder al te intens te worden. De Shiseido InnerGlow CheekPowder 01 Inner Light kan als highlight worden gebruikt. Het is een glinsterende champagnetint. In de binnenhoek van het oog, de lipboog of onder de wenkbrauwen zet hij kleine lichtreflexen. Kleur Shiseido InnerGlow CheekPowder 02 Twilight Hour is lichter roze met invloeden van koraal. Het is een frisse toon die niet alleen in het voorjaar en de zomer een goed humeur verspreidt. Een klassiek, speels roze is Shiseido InnerGlow CheekPowder 03 Floating Rose. De kleur ziet er romantisch en meisjesachtig uit. Dankzij hun fijne textuur kunnen ze echter ook zeer dun en delicaat worden aangebracht. Dus de blush past bij de alledaagse of pasta-look, maar ook bij de meer dramatische make-ups. Een iets donkerder en paarsachtige rozetoon is Shiseido InnerGlow CheekPowder 04 Aura Pink. De kleur Shiseido InnerGlow CheekPowder 05 Solar Haze is een gouden tint. Het heeft aandelen van beige en koraal, waardoor het zeer draagbaar is. Toch kan het multifunctioneel worden gebruikt voor ooghoogtepunten. De kleur ziet er bijzonder flatteus uit, niet alleen op een gebruinde huid. Een perzik schaduw is Shiseido InnerGlow CheekPowder 06 Alpen Glow. Een bruine tint met bronzen glans is Shiseido InnerGlow CheekPowder 07 Cacao Dusk. Het is een warme en iets donkerder tint. Met Berry Dawn InnerGlow CheekPowder 08 is Shiseido er een donkere bessenschaduw. De kleur is violet met invloeden van rood en heeft ook een lichte glans.