Meer informatie:

Intensief volume voor de wimpers - De ControlledChaos MascaraInk

Het Shiseido ControlledChaos MascaraInk staat voor vol volume en intense kleuren. Ondanks de bijnaam chaos, staat volledige controle centraal in het ontwerp. De kwast is gepatenteerd en combineert twee verschillende aspecten. In dubbele uitvoeringen zijn er gebogen en rechte zijden. Op deze manier kunnen de wimpers individueel worden gevangen en gevormd. Je krijgt vaart en meer definitie. De gebogen zijde dient om het volume op te bouwen tot de gewenste intensiteit. De wimpers worden opgetild en bedekt door de rijke kleur. Reeds in de eerste order konden gebruikers tot 250 procent meer volume en een goede 47 procent meer lengte waarnemen. Het bijzondere aan de textuur is de mogelijkheid om deze op te bouwen. Zelfs met meerdere inkten blijft het vrij van klontjes. Van de alledaagse tot de feestelijke uitstraling kan het Shiseido ControlledChaos MascaraInk variabel worden toegepast. Dankzij de speciale vorm van het penseel kunnen de wimpers in hun geheel worden gevangen van de binnenste naar de buitenste rand. Dit creëert het ultieme volume en definieert niet alleen op natuurlijke wijze lichtere wimpers goed. In feite zijn er verschillende, soms meer ongebruikelijke kleurvariaties. Naast het klassieke zwart is er een saffierblauw, bijna geïnspireerd op de edelstenen. Staalblauw was al jaren geleden trendy en wordt nu niet alleen door dames met blauwe ogen herontdekt. Er is ook een smaragdgroen, dat ook goed past bij de oogschaduw in naakt tinten. Eindelijk is er een viooltje dat echt bijzonder is. Gekleurde mascara is weer een groot thema en is zeer geschikt om je eigen oogkleur subtiel te accentueren. Het kan gebruikt worden op beide wimpers of alleen op het bovenoog. Dit opent verdere mogelijkheden om creatief om te gaan met make-up. De formule is veegvast, waterdicht en is getest door oogartsen en dermatologen op zijn goede compatibiliteit. Voor het beste resultaat en optimale hygiëne moet elke mascara regelmatig en om de paar maanden worden vervangen.

Volumeborstel met octrooi - het ontwerp van de ControlledChaos MascaraInk

Het Shiseido ControlledChaos MascaraInk ziet er van buitenaf elegant uit, maar het geheim zit natuurlijk verborgen in het binnenste. De tube mascara heeft een ronde vorm, zodat het deksel goed in de hand ligt. In het midden van het onderste gedeelte is een rechte rode streep zichtbaar. De kleur is het onderscheidend kenmerk van het bedrijfShiseido . Het logo en de volledige naam van het product zijn ook in zilver af te lezen. Het is te zien in het Engels en Frans. De betreffende kleurnuance is te vinden op een etiket op de vloer. Wat nu bijzonder is, is de borstel. Het is gepatenteerd en creëert het speciale Chaos Volume effect. Het heeft twee bolle zijden die helpen om het volume op te bouwen. Twee rechte zijden vangen elke wimper op en zorgen voor een optimale swing. Een penseel heeft dus verschillende effecten, die samen resulteren in een expressieve wimpersimpact. Voor een optimaal resultaat moet de mascara altijd zorgvuldig worden gesloten. Vermijd het pompen van de borstel omdat dit luchtbellen in de textuur kan brengen en deze negatief kan beïnvloeden.

Rijke kleuren, grote dynamiek - De ControlledChaos MascaraInk

Het Shiseido ControlledChaos MascaraInk is een mascara in spannende, intense kleuren. Ze creëert zowel in het oog springend volume, als momentum en definitie. Hiervoor is een gepatenteerde nieuwe borstel ontwikkeld. Het heeft twee gebogen en twee rechte zijden. De combinatie maakt het mogelijk om de bestelling geheel naar uw wensen uit te voeren. Met de rechte zijkanten kunnen de wimpers worden gescheiden en opgetild. De ronde zijkanten bouwen dan het volume op. Al na één keer inkten hebben vrouwelijke testers een meer dan twee keer zo intensief volume waargenomen. Ook de wimpers lijken al langer te zijn. De textuur is echter klontvrij en kan daarom meerdere malen worden aangebracht. De mascara kan dus stap voor stap worden geïntensiveerd, afhankelijk van de gelegenheid en de stemming. Zo vult ze in het dagelijks leven wat eenvoudigere make-ups aan, maar ook uitgebreide, dramatische avondblikken. Er zijn verschillende nuances die verder gaan dan het klassieke zwart. Elk heeft een intense concentratie van pigmenten en dus een zichtbaar effect. De Shiseido ControlledChaos MascaraInk 01 Black Pulse is de zwarte versie, een echte klassieker en een must-have voor de make-up tas. Het is een diep, rijk zwart dat lichte en donkere wimpers accentueert. De Shiseido ControlledChaos MascaraInk 02 Sapphire Spark is een saffierblauwe Sapphire Spark. Het is een medium blauw dat goed past bij jeans of elegante kleding. Het onderstreept niet alleen de blauwe ogen goed. De variant Shiseido ControlledChaos MascaraInk 03 Violetviooltje is een paarse variant. Het is een meer neutrale, medium lila. De kleur past goed bij groene of grijsachtige ogen. Afhankelijk van het gewenste effect kan het gebruikt worden op de hele wimpers of slechts een deel ervan. Met de Shiseido ControlledChaos MascaraInk 04 Emerald Energy is er nog een smaragdgroen. De kleur zet een kleuraccent op aarde of noedeltonen. Op deze manier kunnen veel standaardkleuren snel worden gekruid. Een praktische set is de zorg Shiseido ControlledChaos MascaraInk set. Het bevat de mascara in zwart en een lippenstift in het typische rood van Shiseido . Daarnaast is er een reisformaat van de oog- en lip make-up remover van het merk. Het Shiseido ControlledChaos MascaraInk is waterdicht en belooft tot 24 uur houdbaar te zijn zonder te vlekken. Ze is oogheelkundig en dermatologisch getest.