Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ralph Lauren Woman

De geur +

Moderne vrouwelijkheid en sensuele verleiding

Ralph Lauren heeft een elegante, bloemige geur gecreëerd met Woman die moderne vrouwelijkheid en zorgeloze sensualiteit belichaamt. De exclusieve compositie herinterpreteert de verleidelijke tuberoos en omhult deze in een heerlijke melange van kostbare houtsoorten en vers fruit.

In de hartnoot, de Ralph Lauren Woman presenteert de legendarische tuberoos. Haar verleidelijk zoete, zware geur heeft een unieke sensualiteit die van deze prachtige bloem een van de meest gezochte ingrediënten in de parfumerie maakt. De betoverende, zoete akkoorden van oranjebloesem en de intense romantiek van Turkse roos maken het bloementrio compleet. Frisse, levendige houtnoten en het zoete, aardse aroma van sandelhout vormen de stimulerende basisnoot. Hazelnoot voegt een wrang, nootachtig akkoord toe dat de Ralph Lauren Woman aardt en een harmonieuze afsluiting vormt.

Met zijn moderne, luchtige vrouwelijke samenstelling is Ralph Lauren Woman een geur voor elke dag. Op kantoor, in een café met je vriendinnen of tijdens een romantisch diner - Ralph Lauren Woman slaat altijd een goed figuur.

Kopnoten:
Peer
Rabarber
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Tuberoos
Sinaasappelbloesem
Turkse roos
Basisnoten:
Sandelhout
hazelnoot
hout
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten