Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ralph Lauren Polo Black

uitverkocht producten +

De geur +

Polo Zwart is Ralph Lauren's meest mannelijke parfumgeur Ralph Lauren

"Het geluk van de aarde ligt op de rug van paarden," zeggen ze. Ontwerper Ralph Lauren heeft een hele geurserie gewijd aan de paardensport van polo. Minstens viervoeters en ruiters versieren de flacons. Polo Black is een van de meest mannelijke geuren onder hen en schittert met een zeer elegante en aangenaam houtachtige noot. Op het eerste gezicht lijken de vele verschillende ingrediënten niet bij elkaar te passen.

Vanaf het begin opent de geurmix met fruitige mango, citroen en salie. Wat een woedend begin. De nieuwsgierigheid naar meer wordt zo gewekt. Tangerine voegt zich bij deze biljetten. Uiteindelijk wordt de totaalindruk warm afgerond met sandelhout, patchoeli en tonkaboon.

Polo Black is een mannengeur vol sprankelende energie met een vleugje sensualiteit. Enorm mannelijk en aangenaam verfrissend, het is juist deze mix die de creatie dat bepaalde iets geeft en het onmiskenbaar maakt. Een nieuwkomer die allang een klassieker is geworden.

Basisnoten:
Mango
Salie
Sandelhout
tangerijn
Tonkaboon
Citroen
Patchoeli
Parfumeur:
Pierre Negrin
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ralph Lauren Polo Black met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Empting
super geur

Dit is een zeer mannelijke geur. De aroma's blijven lang hangen en je kunt hem toch zuinig gebruiken. De fles houdt zo zeer lang. Kan ik iedereen aanbevelen.

Commentaar van Arame1992
Ralph Lauren Polo Black de

Deze deodorant van Ralph Lauren gebruik ik al enkele jaren naar volle tevredenheid. Ik koop er altijd een paar in een keer. Ik voel me er heerlijk fris mee. Irriteert niet.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-57%1