Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een edele mannengeur, gewijd aan een edele sport: Ralph Lauren s Polo Blue is een consequent voortreffelijk parfum. Als een kristalblauwe essentie inspireert het met aromatisch-frisse noten.

Akkoorden van meloen, komkommer en mandarijn zorgen voor een extra portie frisheid die de hele dag blijft hangen. In combinatie met basilicum en muskus heeft Polo Blue ook een licht pikante noot.

Ralph Lauren Polo Blue kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Ralph Laurens Polo Blue combineert aromatische frisheid met een milde aura.

Ralph Laurens Polo Blue is een van de meest populaire mannengeuren ter wereld. Met name de aromatisch Frische van het geurige weinig water, dat elk moment de specialiteit geeft, overtuigt. De creatie komt met vrij ongebruikelijke ingrediënten naar boven.

In de topnoot stemt meloen, mandarine und gherb verfrissend af op wat de parfum in het hart vormt. Hier geven de akkoorden van basilicum, geranium en salie zich de pittige eer. De parfummix is in de basisnoot afgerond met noten van muskus, leer en hout. Een warm en zeer aangenaam einde van de milde essentie die er uit voortkomt.

Polo Blue is vooral gericht op sportieve mannen die graag in motion een lot willen zijn. De pleasant fresh het parfum houdt zich de hele dag door aangenaam op de huid. Dit is één van de redenen waarom deze geur al lang geleden een klassieker is geworden. Dankzij een uitzonderlijke mix van verkwikkende ingrediënten kan Polo Blue punten scoren met dat bepaalde iets en is het daarom absoluut onmiskenbaar.

Kopnoten:
Komkommer
Mandarijn
Meloen
Hartnoten:
Basilicum
Geranium
Salie
Basisnoten:
muskus
Suède
houtige geuren
Parfumeur:
Carlos Benaïm, Christophe Laudamiel
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ralph Lauren Polo Blue met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Stoon1993
Klassieker

Het was een van de eerste geuren die ik ooit als cadeau krijg en ik ben er nog steeds enthousiast over. Koop hem dan ook regelmatig en wissel graag af met andere geuren.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-44%1