Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ralph Lauren Safari

De geur +

Ralph Lauren Safari is een bedwelmende, elegante en individuele vrouwengeur. Een verscheidenheid aan voortreffelijke essences worden hier verenigd om een compositie te vormen die luxe en levensstijl in dezelfde mate tot hun recht laat komen en de drager van deze nuance in het middelpunt van de belangstelling plaatst.

Alreeds wordt de topnoot geleverd met betoverende details en lijkt te rinkelen in een symfonie van aldehyden en galbanum, hyacinten, mandarijnen en sinaasappelen, goudsbloem en zwarte bes. Iriswortel, jasmijn en lelie-van-de-vallei, narcissen, rozen en rozemarijn, evenals sinaasappelbloesem vormen het hart. De basis combineert ook noble nuances in een breed spectrum en rondt het boeket af met amber, mos en patchoeli, sandelhout, vetiver en ceder.

Sportachtige, vrolijke vrouwen zullen blij zijn met de atmosferische aura op Ralph Lauren Safari en voelen de warmte op hun huid. Ralph Lauren Safari is net als de zon, zoals de volle maan die de nacht krijgt en betoverend als een geheim dat je met niemand deelt.

Kopnoten:
aldehyde
Galbanum
Hyacint
Mandarijn
Sinaasappel
goudsbloem
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Iriswortel
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Narcis
Sinaasappelbloesem
Roos
Rozemarijn
Basisnoten:
Amber
Mos
Patchoeli
Sandelhout
Vetiver
Ceder
Parfumeur:
Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
1989

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ralph Lauren Safari met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Anienumaked
Eerst proberen

Prachtige krisdtallen fles, maar de geur moet je echt even testen voor je hem koopt. Deze geur zal niet iedereen bevallen. Hij begint droog en pittig en verandert dan langzaam naar bloemige, frisse accenten.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten