Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ralph Lauren Romance

De geur +

Ralph Lauren Romance, de sensueel-bloemige vrouwengeur

In aanvulling op zijn grote succes met buitengewone mode heeft Ralph Lauren zijn weg gevonden naar geuren. Met zijn vrouwengeur Ralph Lauren Romance werd een parfum gecreëerd dat een hommage is om lief te hebben en romantiek. De topnoot van Ralph Lauren Romance begint met een romantisch bloemboeket van freesia en roos, gecombineerd met fijne gember akkoorden.

De hartnoot opent zich van violet, fotosbloem en anjer, waardoor het romantische hart van de Romeinse romantiek ontstaat en vervolgens samenvloeit in de basisnoot, die nuances van patchoeli' s, adembenemende muskus en eiken mos bevat. Deze ingrediënten geven de Ralph Laurent Romance een onvergelijkbare aura. Romantiek is een zeer delicate en vrouwelijke geur met fruitige en bloemige akkoorden.

Een geurbeleving zal de vrouw die het draagt onweerstaanbaar maken en haar omringen met vrouwelijkheid en luxe. Met Ralph Lauren Romance is de ontwerper er in geslaagd om een zeer delicate en sensuele creatie te creëren die elke vrouw als een sluier omringt. Met Romance is de luxe ontwerper erin geslaagd om een symbiose van elegantie, frisheid en schoonheid te creëren.

Ralph Lauren heeft Romance gecreëerd, de essentie van liefde voor een prachtige en tijdloze geur. Exclusieve bloem essences zijn het belangrijkste onderdeel van geurcreatie. Als een beetje liefdesverklaring komt de geurige roos als eerste geur tot bloei. In Europa is de roos de geur van liefde, in Azië de lotusgeur. In het hart van het parfum is de duizelingwekkende lotus dus vers als een madeliefje. Met een fluweelzachte zachte muskusgeur wordt een verleider gecreëerd die de geur als een bloemenzee op de huid omhult.

Kopnoten:
citrus
Hartnoten:
Lelie
Viooltje
Lotus
Anjer
Basisnoten:
Eikenmos
houtige geuren
muskus
Patchoeli
Parfumeur:
Harry Frémont
Jaar van uitgave:
1998

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ralph Lauren Romance met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Mike
Ralph Lauren Romance

Ralph Lauren Romance was de eerste geur die ik van mijn vrouw kreeg toen we net verkering hadden. Ik gebruik hem nog steeds en het laat me ook nog iedere keer terugdenken aan die heerlijke tijd ;-)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-36%1