Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ralph Lauren Ralph

uitverkocht producten +

De geur +

Ralph Lauren Ralph Ralph Ralph Ralph, de fruitige, levendige eau de toilette voor vrouwen

Ralph Lauren Ralph is speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een onopvallend bloemig personage. De Eau de Toilette, met een fruitige hoofdgeur, is bestemd voor elke dag en is bedekt met een onmiskenbare geur. De topnoot van Ralph Lauren Ralph bestaat uit een mengeling van mandarijn, appel en osmanthus, waarbij alle essences perfect op elkaar zijn afgestemd. Nadien ontvouwen zich delicate florale tonen van freesia, boronia en magnolia zich langzaam. Dit boeket wordt gecompleteerd met witte iris en muskus. Alleen al aan deze natuurlijke ingrediënten kan de heerlijke bloemengeur worden ontleend.

Deze geurcreatie door Ralph Lauren Ralph toont romanticgames, biedt een uitgebalanceerde frisheid en duurt lange tijd. Het stimulerende en verkwikkende effect kan direct na het spuiten voelbaar zijn. De accenten worden lange tijd waargenomen door de drager. Deze aangenaam fruitige geur van Ralph Lauren Ralph betoverde het hart van de mannen. Op die manier wordt de drager bijna onbewust in het middelpunt van de aandacht geplaatst. De delicate bloemengeur van de Eau de Toilette Ralph Lauren Ralph Ralph doet denken aan de eerste zonnestralen van een lenteochtend. Dit parfum vleit elke vrouw. Het is een bijzondere geurcreatie die de vrouw de hele dag door begeleidt. Deze fruity-fruitige frisse geur mag niet ontbreken in een parfum collectie van een moderne vrouw.

Kopnoten:
Osmanthus
Appel
Mandarijn
Hartnoten:
Magnolia
boronia
Freesia
Basisnoten:
muskus
Iris
Parfumeur:
Alain Alchenberger
Jaar van uitgave:
2000

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ralph Lauren Ralph met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Surneve
prima g.ur voor de hele dag

Ik vind de fruitige maar niet al te zoete geur erg prettig. Ik gebruik hem al jaren en ik heb nog geen betere kunnen vinden. Naar mijn mening kunnen mannen van alle leeftijden hem dragen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-40%1