Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ralph Lauren Polo Sport Man

De geur +

Ralph Lauren Polo Polo Sport Man, de fruitige geur van verse mannen.

Ralph Lauren Polo Polo Sport Man is een zeer frisse en dynamische geur met sportief karakter. Dit parfum staat voor fitness en pure energie en is ideaal voor actieve mannen die veel waarde hechten aan hun lichaam. Deze onweerstaanbare geurbeleving wordt gecreëerd door een uitstekende mix van frisse aroma's gecombineerd met houtsoorten en mariene invloeden.

Ralph Lauren Lauren Lauren Polo Sport Man geeft een indruk van vrijheid zoals vrijwel geen andere geur en straalt tegelijkertijd een warme, masculine indruk uit, die er ook nog eens erg sexy uitziet. De topnoot van Ralph Lauren Polo Polo Sport Man opent met een mengeling van aldehyden, dragon, bergamot, bergamot, lavendel, munt, munt, neroli, mandarijn en citroen, die fresh karakter van de geur onderstreept.

Floral en marine tonen paren in de hartnoot. Vooral de essences van geranium, cyclamen, gember, roos, jasmijn, rozenhout en zeewier zijn verantwoordelijk voor het parfum. De basisnoot met zijn combinatie van amber, muskus, guaiac hout, sandalhouten en cederhout vervolledigt het totaalbeeld van Ralph Lauren Polo Sport Man perfect.

Kopnoten:
aldehyde
Bijvoet
Bergamot
Lavendel
Mandarijn
Munt
Neroli
Hartnoten:
Cyclamen
Geranium
Gember
Jasmijn
Roos
Rozenhout
Basisnoten:
Amber
Guajakhout
muskus
Sandelhout
Ceder
Parfumeur:
Harry Frémont
Jaar van uitgave:
1994

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ralph Lauren Polo Sport Man met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Haind1983
Polo Sport - een klassieker

Ralph Lauren Polo Sport is voor mij een klassieke en tijdloze geur. Ik zou het parfum als sportief en fris omschrijven. Niet te opdringerig. Heb het al voor de tweede keer gekocht.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-57%1