Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ralph Lauren Polo Blue Sport

uitverkocht producten +

De geur +

Er bestaat geen twijfel dat de kenmerkende merkproducten, waarvan de uitdrukkingskracht beantwoordt aan de eisen van de moderne, sportieve en levensbeschouwelijke waaghalmende geuren, de creaties omvatten die op de markt worden gebracht onder Ralph Lauren Polo Blue Sport. Deze geuren spreken niet alleen mannen aan die concurreren in voetbal of bodybuilding, maar inspireren ook de elegante en gesofisticeerde mannen die zich inzetten voor fysieke activiteiten zoals golf, polo of tennis. De geurbeschrijving van de producten die sinds 2012 worden verkocht, is een nieuwigheid die een veelheid aan additieven en ingrediënten combineert.

Om lekker te ruiken en je fris te voelen na sportactiviteiten - dat is het concept achter de serie Ralph Lauren Polo Blue Sport parfum. Om deze reden heeft de parfumeur dergelijke additieven in de individuele noten en in hun mengverhoudingen zo goed op elkaar afgestemd dat de Eau de Toilette in het frisse, sprankelend verkwikkende en aromatische geurtype kan worden ingedeeld. Om een zekere onopvallendheid van het parfum te bereiken voegde de ontwerper vakkundig het parfum in de topnoot met groene appel, matte munt, extracten van zoete mandarijn en een touch cedaroma toe aan de topnoot met groene appel.

Due naar de perfecte mix van salie, gember en natuurlijke groene additieven, wordt de verrassend verfrissende geurkwaliteit bereikt. De beste condities voor de aangename geur van het parfum zijn te vinden in de basisnoten van Moschus, Patchouli, Salvia en Sandalwood. Door de geur van Ralph Lauren Polo Blue Sport komen nuances naar voren uit verse varenblaadjes en aardse eikenmos. De woody accenten toegevoegd aan het parfum geven het product een licht taart en mannelijk nootje, aangevuld met muskus.

Kopnoten:
Appel
Munt
Mandarijn
Ceder
Hartnoten:
Salie
Gember
Groene Accenten
Basisnoten:
varen
Amber
muskus
Sandelhout
Patchoeli
Eikenmos
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-14%1