Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ralph Lauren Polo Ultra Blue

uitverkocht producten +

De geur +

De frisse sportiviteit inspireert gewoon

De Ralph Lauren Polo Ultra Blue geur werd begin 2018 gelanceerd. Het heeft een citrusvruchtensmaak en is gericht op alle mannen die de voorkeur geven aan subtiele geuren. Ralph Lauren Polo Ultra Blue is waarneembaar, maar niet een geur die onmiddellijk met bruut geweld haar aanwezigheid aankondigt. In het voorjaar en de zomer is Ralph Lauren Polo Ultra Blue de perfecte keuze voor wie het hoofd koel wil houden, zelfs bij hoge temperaturen.

In de topnoot worden de aroma's van bergamot en citroencitroen gemengd met Arctical. Kruidig is de hartnoot van jeneverbessen, salie, verbena en basilicum. Mineraalzout, hout en ambertoniek verschijnen in de laatste noot en geven Ralph Lauren Polo Ultra Blue een discrete, mannelijke noot. De ronde samenstelling is comfortabel om te dragen, past zowel in de vrije tijd als in het werk, zelfs bij stijgende buitentemperaturen. Gewoonweg perfect voor mannen die niet met grote gebaren hoeven te pronken.

De man die Ralph Lauren draagt Polo Ultra Blue kent zijn waarde, weet wat hij wil en verschijnt vol vertrouwen. Immers, vooral als het warm is, heb je geen zware of belastende geuren nodig, daarom is Ralph Lauren Polo Ultra Blue een geweldige zomergeur.

Kopnoten:
sukadevrucht
Bergamot
Arctical
Hartnoten:
Basilicum
ijzerhard
Scharlei
Jeneverbes
Basisnoten:
mineraalzout
Ambertonic
hout
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten