Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ralph Lauren Notorious

De geur +

Ralph Lauren Notorious - Tijdloze elegantie

Ralph Lauren Notorious werd gecomponeerd met de glamour van Hollywood in gedachten. De luxe en elegantie van deze tijd mag niet verloren gaan, maar moet worden omgezet in een moderne interpretatie. De verantwoordelijke parfumeur, Olivier Gillotin, gebruikte verschillende bloem- en oosterse noten.

In de topnoot gebruikt hij zwarte bes om de geur een diepe prelude te geven. Dit gaat gepaard met een fijne snuifje roze peper en verse bergamot, die het eerste akkoord een extra dimensie en dichtheid geeft. Het hart van Ralph Lauren Notorious is verrijkt met bloemige noten van gardengardenie en pioenroos. Bij witte chocolade geeft de parfumeur een zoet accent aan de geur, maar dit is vooral geschikt om de basis te verfijnen. Hier vindt u muskus en patchoeli en sensuele dieptemakers. De vanille drijft zachtjes over de basis, net als de kruiden-bloemige iriswortel.

Al met al resulteert dit in een beeld van nobele moderniteit en duidelijke glamour. De bloemige oosterse noten laten de geur delicaat en licht achter, niet te vergelijken met zware oosterse parfums. De bloemige noten geven hem zoetheid, maar het is niet te opdringerig. Een geur die er in het dagelijks leven delicaat en vrouwelijk uitziet, maar 's avonds verandert in een gepassioneerde bom. Geïnspireerd door oude films als Alfred Hitchcock's klassiekers, Ingrid Bergmann en Cary Grant, toont hij een levenshouding die modern en tijdloos blijft.

Kopnoten:
Bergamot
Roze Peper
Zware Aalbessen
Hartnoten:
tuinanjer
Pinksterroos
Basisnoten:
Iriswortel
muskus
Patchoeli
vanille
Parfumeur:
Olivier Gillotin
Jaar van uitgave:
2008

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten