Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eén uit duizenden: Paco Rabanne 1 Million Privé is een geur die niet vaak voorkomt.

De mannengeur is bedoeld als opvolger van 1 Million en is zoet en kruidig, met noten van bloedmandarijn, kaneel, shisha tabak, mirre, tonkaboon absolue en patchoeli.

Een geur die het leven net dat beetje pit geeft dat het vaak nodig heeft.

Paco Rabanne 1 Million Privé goedkoop kopen

De geur +

Paco Rabanne 1 Million Privé, de zoete en kruidige geur voor mannen

De Paco Rabanne 1 Million Privé geurserie is een flanker van de Paco Rabanne 1 Million geurserie, die indruk maakt met houtachtig-oriëntaalse geurakkoorden. De nieuwe mannengeur uit 2016 verleidt met topnoten van kaneel en rode mandarijn (ook bekend als bloedmandarijn). De hartnoot combineert de geuren van mirre en shisha tabak. De basisnoten van tonkaboon en patchoeli voegen sensuele accenten toe zonder in het middelpunt te staan. De zoete, kaneelachtige geur met een houtachtige noot blijft lang hangen en is bijzonder elegant op koelere dagen.

In tegenstelling tot de geurcompositie van Paco Rabanne 1 Million, die parfumeur Christophe Raynaud creëerde in samenwerking met Oliver Pescheux en Michel Girard, was de parfumeur voor de Paco Rabanne 1 Million Privé geurreeks alleen creatief. De luxe mannengeur ruikt geraffineerd, kruidig en zacht zonder hard te zijn. De geur van patchoeli is niet overheersend en blijft meestal op de achtergrond. Hoewel de herengeurserie fruitige akkoorden en een zoete, kaneelachtige geur heeft, voelt het niet vrouwelijk aan. Omdat de Paco Rabanne 1 Million Privé geurserie een langdurige en intense geur heeft, zijn slechts een paar sprints genoeg om vele uren lang een unieke geurbeleving te garanderen. Een unieke geur die zeer spaarzaam kan worden gebruikt.

Hartnoten:
Parfümeur:
Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten