Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne 1 Million belichaamt de verleider in de mens. Elegant en aantrekkelijk, hij ziet zijn leven als een spel. De zoet-kruidige mannengeur met de intense kuilvoer is sinds 2008 een van de clubgeuren bij uitstek.

Paco Rabanne 1 Million goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Paco Rabanne One Million, een van de best verkochte mannengeuren ter wereld.

Paco Rabanne presenteert het parfum Paco Rabanne 1 Million met een hout-oriëntale noot. Een parfum dat perfect is voor winnaars. Sommige mensen zetten graag alles in op één kaart, maken het succesvol naar de finish en krijgen goud. Sinds mensenheugenis is het magische edelmetaal goud op een niveau geplaatst met het vuur van de mannelijke kracht.

Dit wordt Paco Rabanne gecombineerd 1 Million met een passie die de dorst naar actie stimuleert. De opening is sprankelend, fruitig en pittig. Bloedmandarijn en grapefruit met pepermunt ontmoeten elkaar hier. De hartnoot ontwikkelt zich dan, waardoor de noodzaak voor spelers ontstaat om meer te bereiken. Kruidige akkoorden met absolute tonen, kaneel en roos zijn toegevoegd.

Na het perfecte samenspel van hoofd- en hartnoten opent de basis die alle verwachtingen overtreft. Patchouli, leer, houtnoten, styrax1 Million . Paco Rabanne In dit samenspel verspreidt het parfum zich trapsgewijs en betovert het de zintuigen.

Paco Rabanne 1 Million is al met al een zeer mannelijke geur vol contrasten en een extra portie mannelijkheid. De sterke en zure aroma's van diverse kruiden, leer en hout worden in het hart gecontrasteerd door een fijne roos absolue, die een beetje van de hardheid uit de geur haalt en Paco Rabanne er 1 Million een modern meesterwerk van maakt.

Kopnoten:
bloedsinaasappel
Grapefruit
pepermunt
Hartnoten:
Roos
Kruiden
Kaneel
Basisnoten:
leder
Patchoeli
Styrax
houtige geuren
Parfumeur:
Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Paco Rabanne 1 Million met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen
Commentaar van So.
SUPPER!

Het is een heerlijk parfum voor mannen, echt een topper voor de mannen! zacht, verlijdend, sexy & anderzijds ook enorm lekker. de boodschap is dus ' Mannen, allemaal proberen' je zult zien, succes gegarandeerd!

Commentaar van Colened
TOP

Super prijs/kwaliteitsverhouding. Fantastische geur en prima service. Beveel ik graag aan, deze prijs is echt onverslaanbaar. Het was het voordeligste aanbod wat ik op internet kon vinden. Kom graag bij jullie terug.

Commentaar van Encity
Super ontdekking

Gebruik deze geur nu een paar weken. Kende hem daarvoor niet. Er lekker, fris, bijzonder en blijft lang handen. Een blijvertje in mijn badkamer. Zou hier ook wel eens de aftershave of showergel van willen proberen maar weet niet eens of die bestaat.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Paco Rabanne 1 Million in vergelijking met de SRP