Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-44%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne 1 Million belichaamt de verleider in een man. Elegant en aantrekkelijk, hij ziet zijn leven als een spel. De zoete en kruidige mannengeur met zijn intense sillage is sinds 2008 een van de clubgeuren bij uitstek.

Paco Rabanne 1 Million goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Paco Rabanne One Million, een van de best verkochte mannengeuren ter wereld

Paco Rabanne presenteert het parfum Paco Rabanne 1 Million met een houtachtig-oriëntaalse noot. Een parfum dat gemaakt is voor winnaars. Sommigen willen al hun eieren in één mandje leggen, de finish halen en goud winnen. Sinds mensenheugenis wordt het magische edelmetaal goud gelijkgesteld aan het vuur van de mannelijke kracht.

In Paco Rabanne 1 Million wordt dit gecombineerd met een passie die gedrevenheid stimuleert. De opening is sprankelend, fruitig en pittig. Hier ontmoeten bloedmandarijn en grapefruit pepermunt. De hartnoot ontwikkelt zich vervolgens en wekt bij de spelers het verlangen om meer te bereiken. Dit wordt vergezeld door kruidige akkoorden met noten van absolue, kaneel en roos.

Na het perfecte samenspel van top- en hartnoten opent de basis, die alle verwachtingen overtreft. Paco Rabanne 1 Million combineert patchoeli en leer met houtachtige noten en styrax. Door dit samenspel cascadeert het parfum en bedwelmt het de zintuigen.

Al met al is Paco Rabanne 1 Million een zeer mannelijke geur vol contrasten en een extra dosis mannelijkheid. De sterke en wrange aroma's van verschillende specerijen, leer en hout worden gecontrasteerd met een fijne roos absolue in het hart, die een beetje hardheid uit de geur haalt en Paco Rabanne 1 Million tot een modern meesterwerk maakt.

Hartnoten:
Parfümeur:
Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Paco Rabanne 1 Million met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen
Commentaar van So.
SUPPER!

Het is een heerlijk parfum voor mannen, echt een topper voor de mannen! zacht, verlijdend, sexy & anderzijds ook enorm lekker. de boodschap is dus ' Mannen, allemaal proberen' je zult zien, succes gegarandeerd!

Commentaar van Colened
TOP

Super prijs/kwaliteitsverhouding. Fantastische geur en prima service. Beveel ik graag aan, deze prijs is echt onverslaanbaar. Het was het voordeligste aanbod wat ik op internet kon vinden. Kom graag bij jullie terug.

Commentaar van Encity
Super ontdekking

Gebruik deze geur nu een paar weken. Kende hem daarvoor niet. Er lekker, fris, bijzonder en blijft lang handen. Een blijvertje in mijn badkamer. Zou hier ook wel eens de aftershave of showergel van willen proberen maar weet niet eens of die bestaat.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Paco Rabanne 1 Million in vergelijking met de SRP