Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne One Million, een van de best verkochte mannengeuren ter wereld.

Paco Rabanne presenteert het parfum Paco Rabanne 1 Million met een hout-oriëntale noot. Een parfum dat perfect is voor winnaars. Sommige mensen zetten graag alles in op één kaart, maken het succesvol naar de finish en krijgen goud. Sinds mensenheugenis is het magische edelmetaal goud op een niveau geplaatst met het vuur van de mannelijke kracht.

Dit wordt Paco Rabanne gecombineerd 1 Million met een passie die de dorst naar actie stimuleert. De opening is sprankelend, fruitig en pittig. Bloedmandarijn en grapefruit met pepermunt ontmoeten elkaar hier. De hartnoot ontwikkelt zich dan, waardoor de noodzaak voor spelers ontstaat om meer te bereiken. Kruidige akkoorden met absolute tonen, kaneel en roos zijn toegevoegd.

Na het perfecte samenspel van hoofd- en hartnoten opent de basis die alle verwachtingen overtreft. Patchouli, leer, houtnoten, styrax1 Million . Paco Rabanne In dit samenspel verspreidt het parfum zich trapsgewijs en betovert het de zintuigen.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Paco Rabanne 1 Million is al met al een zeer mannelijke geur vol contrasten en een extra portie mannelijkheid. De sterke en zure aroma's van diverse kruiden, leer en hout worden in het hart gecontrasteerd door een fijne roos absolue, die een beetje van de hardheid uit de geur haalt en Paco Rabanne er 1 Million een modern meesterwerk van maakt.

alle klanten beoordelen positieve
Paco Rabanne 1 Million
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 9 klant adviezen

Commentaar van
SUPPER!
Het is een heerlijk parfum voor mannen, echt een topper voor de mannen! zacht, verlijdend, sexy & anderzijds ook enorm lekker. de boodschap is dus ' Mannen, allemaal proberen' je zult zien, succes gegarandeerd!
Commentaar van
TOP
Super prijs/kwaliteitsverhouding. Fantastische geur en prima service. Beveel ik graag aan, deze prijs is echt onverslaanbaar. Het was het voordeligste aanbod wat ik op internet kon vinden. Kom graag bij jullie terug.
Commentaar van
Super ontdekking
Gebruik deze geur nu een paar weken. Kende hem daarvoor niet. Er lekker, fris, bijzonder en blijft lang handen. Een blijvertje in mijn badkamer. Zou hier ook wel eens de aftershave of showergel van willen proberen maar weet niet eens of die bestaat.

Drie ingenieuze parfumeurs gemaakt Paco Rabanne 1 miljoen

De parfumeurs van Paco Rabanne 1 miljoen zijn Christophe Raynaud, Michel Girard en Oliver Pescheux. In 2009 ontwikkelden ze het parfum Paco Rabanne 1 Million, een creatie met een vleugje trage, muzikale ontwikkeling.

Christophe Raynaud is sinds 2000 betrokken bij de creatie van meer dan tien parfums. De mannen- en vrouwengeuren worden gekenmerkt door een bonte mengeling van akkoorden, zoals oriëntaalse, bloemige, kruidige en fruitige noten. Hij werkt ook samen met andere parfumeurs zoals Michael Girard om nieuwe parfumlijnen te creëren.

Zijn carrière als parfumeur begon in 1998 met de creatie van de vrouwengeur Extravagance d'Amarige. Olivier Pescheux was de derde parfumeur die bijdroeg tot de ontwikkeling van het parfum. Zijn carrière begon in 2001 met de mannengeur Dior Higher. Hij heeft vooral naam gemaakt met het ontwerp van mannengeuren. Hij maakte verschillende parfums voor de Japanse couturier Yohji Yamamoto.

In de loop der jaren heeft het merk Paco Rabanne nog meer collecties aan zijn portfolio toegevoegd. Talrijke parfumeurs hebben daarom een groot aantal andere parfumcreaties ontwikkeld. Een daarvan is Paco Rabanne Invictus, dat beschikbaar is voor mannen die het leven met veel zelfvertrouwen leiden. Het houtachtige, frisse parfum onderstreept de mannelijkheid.

Naast de serie Paco Rabanne 1 Million komt de creatie Black RS voor haar uit het huis van Paco Rabanne. Paco Rabanne geeft de voorkeur aan houtachtige oosterse noten bij het maken van zijn parfums, zoals de parfum Ultraviolet Man laat zien. De dierlijke en stedelijke geest wordt wakker. Andere bekende geuren zijn Paco Rabanne Homme, Black XS en Calandre.

1 miljoen van Paco Rabanne, het parfum in de legendarische goudstaaf

Goud heeft een niet te onderschatten kracht. Uitdrukkelijk wordt dit ondersteund door zijn schittering. Bijzonder indrukwekkend is de kracht van goud in de vorm van baren. De fles Noe Duchaufour-Lawrence, ontworpen voor de geur, 1 Million weerspiegelt precies dit samenspelPaco Rabanne . Het is immers een speciaal parfum met goede vibraties.

Deze goudstaaf is verkrijgbaar 1 Million in verschillende maten als onderdeel van het Paco Rabanne parfumassortiment. Er zijn in totaal zeven verschillende maten met verschillende opschriften. Dit zijn de Eau de Toilette Spray in verschillende maten en de 1 Million Dollar Limited Edition. De voorzijde is altijd versierd met markeringen die lijken op de markeringen die in goudstaven zijn geponst, maar die achternagezeten worden.

Boven de markering wordt het mondstuk bewerkt, dat de verschillende akkoorden goed gedoseerd verdeelt. Afhankelijk van het product is het oppervlak van de bar omgeven door goudkleurig en donker glas. Het glas van het parfum Paco Rabanne is bedekt 1 Million met een spuitknop die zich aanpast aan het oppervlak van de goudstaaf.

Paco Rabanne 1 Million is glamour, luxe, mannelijkheid - gecombineerd in één reclameclip

Paco Rabanne 1 miljoen is sinds 2008 op de markt. De campagne wordt ondersteund door diverse videoclips en zit vol luxe. Het Canadese mannenmodel Mat Gordon speelt de rol van een verwende luxe man wiens leven wordt gekenmerkt door gokken, mooie vrouwen, dure auto's en natuurlijk Paco Rabanne's mannengeur Paco Rabanne 1 miljoen.

Gordon werd ontdekt door een agent tijdens een feest in Vancouver in 2004. In 2004 tekende hij ook een contract met Mode Models. In 2007 verhuisde hij naar New York en verhuisde naar het bureau DNA Modellen en kreeg een contract met het modehuis Gucci. Reeds in juni 2007 wandelde hij de catwalk op de voorjaarsmodeshow van Gucci en Versace in Milaan, in 2008 modelleerde hij met Claudia Schiffer voor Karl Lagerfeld en werd het gezicht van de campagne van Tommy Hilfiger. Ook in 2008 werd hij geboekt voor de Paco Rabanne 1 miljoen campagne. Forbes Magazine rangschikte hem tweede onder de tien succesvolste mannelijke modellen in 2009. De zwart-wit vlek wordt ondersteund door het nummer van de Chemical Brothers Do it again.

De commercial voor 2015 voor Paco Rabanne 1 miljoen werd echter neergeschoten met het Amerikaanse model Sean O'Pry als "One Million Man Show". Ook deze keer is de videoclip luxueus en gedurfd vormgegeven. Het nummer "Wonderland" van Denis Naidanow is te horen. Denis Naidanow is een Duitse muzikant die zowel als producer als als DJ werkt.