Gegevensoverzicht Paco Rabanne 1 Million

Productsoort:Herenparfum
Merk:Paco Rabanne
Officiële website:www.pacorabanne.com
Parfumeur:Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard
Jaar van uitgave:2008

De geur

Paco Rabannes nieuwste herengeur 1 Million is een zeer kruidige en aromatische eau de toilette. De talrijke zeer masculiene geuraccenten uit verschillende houtsoorten of kruiden zoals munt en patchouli geven de geur zijn zeer pittige kant, die echter door een bloemig en crèmig hart uit rozen en een vleugje kaneel tot een unieke geurbelevenis leidt.

Kopnoten:Bloedsinaasappel, Pompelmoes, Pepermunt
Hartnoten:Roos, Kruiden, Kaneel
Basisnoten:leder, Patchoeli, Styrax, Houtaccenten
Geurnoten:houtachtig, kruidig

De parfumeur

Om een zo bijzondere herengeur als 1 Million te creëren, was meer dan slechts één fase nodig. Daarom haalde Paco Rabanne voor de creatie van dit parfum gelijk drie parfumeurs aan boord. Christophe Raynaud, Olivier Pescheux en Michel Girard werkten samen aan dit meesterwerk en konden zo hun jarenlange ervaring in één geur te verenigen. Christophe Raynaud creëerde voorheen geuren voor Guerlain, Emilio Pucci en Azzaro. Olivier Pescheux werd bekend met de Van Cleef & Arpels damesgeur Feerie en Michel Girard creëerde onlangs de eerste signature-geur voor Wolfgang Joop.

De fles

De flacon van Paco Rabannes herengeur 1 Million is iets heel bijzonders. Om de echte marktwaarde van de geur uit te drukken, werd de flacon in vorm van een goudstaaf vormgegeven. Terwijl de goud-glinsterende voorkant van de flacon met het opschrift Paco Rabanne 1 Million is voorzien en doet denken aan een echte goudstaaf, zit daarachter een eenvoudige, rechthoekige glazen fles.

De reclame

Ook de campagne voor de herengeur 1 Million van Paco Rabanne blaakt van luxe. Het Canadese mannenmodel Matt Gordon speelt hier de rol van een verwende man van wie het leven bestaat uit gokken, mooie vrouwen, dure auto's en natuurlijk Paco Rabannes herengeur 1 Million. De zwart/witte spot wordt begeleidt door de muziek "Do it Again" van de Chemical Brothers.

Klantbeoordelingen van Paco Rabanne 1 Million

5 uit 5 sterren — op basis van 13 klant adviezen

Meer producten van Paco Rabanne

Naast Paco Rabanne 1 Million vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: