Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Lady Million Empire

De geur +

Uw rijk - uw regels

In 2019 is er een nieuwe, uitzonderlijk intense geur gelanceerd. Het parfum van Paco Rabanne, Lady Million Empire is voor vrouwen die zich door niets in de weg laten staan, die hun dromen eindelijk vrij willen leven en zich door niets in de weg laten staan.

De topnoot bestaat uit planten met witte bloesem, de zachte magnolia, een van de oudste planten van allemaal, en de verfrissend wrange oranjebloesem, die in de vroege Chinese traditie symbool stond voor zuiverheid, moraal en onschuld, maar ook voor vruchtbaarheid.De hartnoten van groenblijvende osmanthus in combinatie met fijne akkoorden van kruidige cognac voegen een speciaal tintje toe aan het verder nogal bloemige arrangement, terwijl de basisnoten van patchoeli, die een zoete maar aardse houtachtige noot toevoegt, en fruitige mirabelpruim Paco Rabanne Lady Million Empire perfect afronden en de finishing touch geven.

Deze geur benadrukt de persoonlijkheid van vrouwen die zich heel vrouwelijk voelen en dit willen laten zien en benadrukt ook duidelijk hun verlangen naar vrijheid. Paco Rabanne Lady Million Empire is het perfecte parfum om de lieve kant van volwassenheid te laten zien zonder te opdringerig of kinderachtig te zijn.

Basisnoten:
cognac
Magnolia
osmanthus-absolue
witte patchoeli
vanille
Parfumeur:
Jean-Christophe Hérault
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten