Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Phantom is volledig gericht op de toekomst. Ook al bevinden de heerlijke aroma's van patchoeli, lavendel, vetiver en vanille zich natuurlijk in het hier en nu.

Paco Rabanne Phantom goedkoop kopen

De geur +

Paco Rabanne Phantom: De groeten van de toekomst

In 2021 verschijnt Paco Rabanne Phantom, een mannenparfum met een zoet-pittige, oriëntaals geïnspireerde aanwezigheid. De geur in de ongewone robot flacon wordt door het merk omschreven als de "First Interactive" geur. Dit komt doordat de fles een NFC-chip in zijn kop heeft die kan communiceren met uw smartphone. Of dit een gimmick is of niet, mag iedereen zelf weten. In ieder geval is de zomerse, lichte geur casual en mannelijk zonder te overheersen. Gecreëerd door vier grote parfumeurs, Paco Rabanne Phantom mengt zijn aroma's zonder geurpiramide.

Provençaalse lavendel absolue, scharlei, Italiaanse citroenschil, fruitige noten, rabarber, patchoeli uit Indonesië en vetiver uit Haïti vormen een buitengewone geur.

Ondanks al het futurisme van de fles, wil Paco Rabanne Phantom niet met alle kracht door de muur gaan. In plaats daarvan is de eau de toilette een geur die je een goed gevoel geeft. Het onderstreept een verzorgd uiterlijk en inspireert door zijn draagbaarheid, die perfect is voor alle seizoenen en gelegenheden. De elegante geur met zijn licht oosterse aanwezigheid, droge zoetheid en aromatische frisheid van kruiden is een geweldige metgezel, vooral in de vrije tijd, 's avonds en bij het uitgaan. Modern en tijdloos tegelijk, Paco Rabanne Phantom maakt ook indruk met zijn combinatie van nieuwe technologie en vakmanschap.

Basisnoten:
Lavendel
Citroen
vanille
Rabarber
Scharlei
Indonesisch patchoeli
Parfumeur:
Anne Flipo, Dominique Ropion, Juliette Karagueuzoglou, Loc Dong
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten