Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Olympéa Solar

De geur +

Paco Rabanne Olympéa Solar - Zon op de huid en in het hart

De Paco Rabanne Olympéa Solar geurreeks vangt de zomer. Een prachtige geur van oranjebloesem opent het parfum zoet. Bittere sinaasappel en mandarijnenschil voegen citrusachtige, fruitige en wrange noten toe. Het hart van het parfum bestaat uit tiare, ylang-ylang, goudsbloem, benzoë en eikenmos, het is bloemig zoet en tegelijkertijd kruidig met wat koelte. Dennenbalsem in de basisnoot geeft de geur houtachtige, maar vooral romige noten. De geur combineert de warmte van de zon op de huid, de geur van tropische bloemen en de geur van romig ijs. Het brengt je meteen in een staat van vreugde en ontspanning zodra je het opspuit.

De flacon van Paco Rabanne Olympéa Solar toont het zonnige karakter van de geur in perfecte elegantie. Gebaseerd op het flaconontwerp van de eerste Olympéa-geur, die werd ontworpen door Marc Ange, wordt de karakteristieke platte ronde flacon van de Olympéa-lijn omringd door gouden bloemen en bladeren. Ze sieren zowel de zijkanten als de voorkant van de transparante flacon. Ze hebben een exotische uitstraling. De lichtgele vloeistof schijnt door het glas. De kleine bodem van de fles en de paddenstoelvormige dop geven de indruk van een bokaal. Olympéa Solar heeft ongetwijfeld een plaats tussen de mooiste zomergeuren.

Anne Flipo is een van de eerste vrouwelijke parfumeurs die zich niet alleen laat gelden in de parfumwereld, maar er ook een belangrijke stempel op drukt. Ze creëerde Paco Rabanne Olympéa Solar, dat in 2022 werd uitgebracht. Haar leermeester was ook een zeer beroemde "neus": Michel Almairac. Zijn hulp heeft er zeker toe bijgedragen dat Anne Flipo later veel uitstekende geuren heeft gecreëerd, zoals Brit Rythmn voor Burberry of, samen met Dominique Ropion en Beatrice Piquet, Lady Million voor Paco Rabanne. Olympéa Solar bevat een variant van haar favoriete geur, neroli: bittere sinaasappel. Deze geur is altijd aanwezig in de creaties van Anne Flipo.

De reclamecampagne voor Paco Rabanne Olympéa Solar bestaat uit verschillende productfoto's. De sprankelende gouden fles staat natuurlijk centraal. Daarnaast is een foto te zien waarop de flacon is ingebed in de bloemen van tiare en ylang-ylang. Op de fles na is de foto roodviolet gekleurd, met waterdruppels die glinsteren op de bloemen. Het straalt een diepe warmte uit, maar ook sensualiteit. Een andere foto toont het gezicht van het Nederlandse model Luna Bijl, die de Olympéa Solar fles op de foto vasthoudt met haar mond open van vreugde. Alles spreekt hier van luchtigheid en vrolijkheid. De geur bevat beide: warme sensualiteit en luchtigheid.

Kopnoten:
mandarijnschil
Sinaasappelbloesem
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Benzoë
Eikenmos
goudsbloem
tiaré
Ylang Ylang
Basisnoten:
sparbalsem
Parfumeur:
Anne Flipo
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten