Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-48%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Fame is een olfactorische ode aan Parijse vrouwen. Ze zijn speels, vrouwelijk, sterk en sensueel. Ze worden belichaamd door een geur van fruitige zoetheid.

Paco Rabanne Fame goedkoop kopen

De geur +

Paco Rabanne Fame - een luxe geur voor moderne vrouwen

Paco Rabanne Fame dateert uit 2022 en is opgedragen aan alle vrouwen die hun vrouwelijke onafhankelijkheid vieren. De geur opent met een vrouwelijke frisheid van fruitige mango en frisse bergamot. In de hartnoot wordt vrouwelijkheid gesymboliseerd door jasmijn, die een onverwachte noot krijgt door wierook. De rokerige geur van hars geeft de jasmijn een donkere en ietwat edgy kant. Vrouwelijkheid is hier niet delicaat en zoet, maar krachtig en verrassend. In de basisnoot zorgen vanille en sandelhout samen voor een romige, houtachtige geur die het parfum harmonieus afsluit. Over het geheel genomen is het parfum meer gericht op jongere vrouwen of vrouwen die jong van hart zijn.

De flacon van Paco Rabanne Fame is nauwelijks als zodanig herkenbaar. Het doet eerder denken aan een klein figuurtje. Een vrouw met enkellaarsjes, paillettenjurk en zonnebril, armbanden en oorbellen. Afhankelijk van de grootte van het flesje is het gemaakt van transparant glas of versierd met glanzend goud en zilver. De spuitkop en dop zijn altijd goud, de zonnebril is altijd zwart.

Paco Rabanne Fame is het resultaat van een samenwerking tussen Dora Baghriche-Arnaud, Marie Salamagne, Alberto Morillas en Fabrice Pellegrin. Alle kunstenaars zijn er al meerdere keren in geslaagd om populaire geuren te creëren.

Dora Baghriche-Arnaud is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor Mon Paris van Yves Saint Laurent, dat ook werd gecreëerd in samenwerking met verschillende parfumeurs. Een bekende geur van Marie Salamagne is Aqua Allegoria Mandarine Basilic van Guerlain. En de mannen van de creatie doen niet onder met geuren als Flower van Kenzo (Alberto Morillas) of Womanity van Mugler (Fabrice Pellegrin). Geen wonder dat Paco Rabanne heeft samengewerkt met beroemde parfumeurs voor een geur genaamd Fame.

De Amerikaanse actrice Elle Fanning (bekend van "Maleficient" en "The Great") is de testimonial voor Paco Rabanne Fame. In het promotiefilmpje zien we haar in pastelkleurig licht in een negligé op een bed. Ze ziet er onschuldig verleidelijk, delicaat uit. Plotseling komt de stralende fles Fame in beeld, overweldigd door een zee van bloemen. Na de delicate kleuren komen de felle bloemen als een schok. De geur speelt ook met het stereotype beeld van de vrouw.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Dora Baghriche-Arnaud, Marie Salamagne, Alberto Morillas, Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten