Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Invictus Victory

De geur +

Paco Rabanne Invictus Victory: De sensuele pulserende voor mannen die onverzettelijk hun weg gaan

Waarom je hoofd laten hangen als de uitdagingen van de tijd om verve vragen? Mannen die dit motto volgen, vinden hun perfecte geur op Paco Rabanne Invictus Victory.

Deze mannengeur uit de Invictus-collectie van het geur- en modelabel dat bekendstaat om zijn klassiekers Lady Million en Paco Rabanne XS Pour Homme wordt in 2021 uitgebracht en is kruidig-zoet, met fruitig-frisse oppeppingen en een elegante, mannelijke basisnoot. In zijn kelkvormige flacon, is het gemaakt voor winnaars.

Citroen en roze peper vormen het sprankelend-frisse voorgerecht van Paco Rabanne Invictus Victory. Ze openen met een sensueel, mannelijk hart van wierook, omlijst door lieflijke lavendel, om een zacht, mannelijk bed van tonkaboon, amber en vanille te ontmoeten.

Moedig en eigenzinnig is de man die ondanks alle obstakels zijn weg gaat. Discreet geparfumeerd door Invictus, de serie voor de onverslaanbare, bereikt hij zijn doel: Met Paco Rabanne Invictus (2013) is hij vastbesloten om te ontspannen in het aquatisch-frisse Invictus Aqua (2016), verlangens op te wekken in het sensueel-masculiene Invictus Intense (2017) en te genieten van zorgeloze dagen met Invictus Legend (2019). Invictus Victory (2021) beklimt nu het podium van de onoverwinnelijke winnaar: met zijn onovertroffen, kruidig-zoet boeket dat zowel energiek als sensueel is om levendige dagen en nachten te begeleiden.

Kopnoten:
Citroen
Roze Peper
Hartnoten:
Wierook
Lavendel
Basisnoten:
Tonkaboon
Amber
vanille
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten