Gegevensoverzicht Paco Rabanne Invictus

Productsoort:Herenparfum
Merk:Paco Rabanne
Officiële website:www.pacorabanne.com
Parfumeur:Véronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge, Dominique Ropion
Jaar van uitgave:2013

Paco Rabanne Invictus, een genieslag in de vorm van een trofee

De Invictus-geur van Paco Rabanne, gelanceerd in 2013, is de zoveelste geniale beroerte van mode- en parfumontwerper Paco Rabanne. Zijn parfums staan niet alleen bekend om hun karakteristieke geurcreaties, maar ook om hun onmiskenbare flessen. De meesten van hen zijn cultusobjecten die niet bedoeld zijn, zoals de legendarische goudstaaf van 1 miljoen.

Met Invictus - de onbetwiste - neemt Paco Rabanne ons mee de wereld van de oude goden in. De held heeft al gewonnen zijn overwinningen, hij is de beste. Een icoon voor elke man en een droombeeld voor elke vrouw. Paco Rabanne Invictus is een absoluut uniek en verslavend parfum.

De topnoot van Paco Rabanne Invictus opent met frisse, sprankelende noten van grapefruit en maritieme akkoorden. De hartnoot van Invictus wordt gekenmerkt door een vleugje laurier en sensuele jasmijn. Het onweerstaanbare effect wordt echter bereikt door de houtachtige amberakkoorden die de basisnoot domineren.

Erotische geuren zoals guaiachout, eikenmos, patchouli en warme ambergris vormen de ongelooflijk verleidelijke geurcocktail van Paco Rabanne Invictus. Een parfum "tussen zweepende frisheid en dierlijke sensualiteit", legt Véronique Nyberg uit, de parfumeur van geur.

Kopnoten:Grapefruit, Maritieme notities
Hartnoten:Laurier, Jasmin
Basisnoten:Guajakholz, Eichenmoos, Patchouli, Ambra
Geurnoten:fris

Cédric Ragot creëerde een onmiskenbaar cultobject met de Invictus-fles

De fles voor Paco Rabanne Invictus is, zoals zo vaak bij Paco Rabanne, onmiskenbaar en heel bijzonder. Paco Rabanne gaf het ontwerp in opdracht van de Franse ontwerper Cédric Ragot. Ragot is thuis in alle designdomeinen, van massaproductie tot individuele objecten. Hij werkte reeds voor Cappellini, Swarovski, Rosenthal en Krups. Het was hem meteen duidelijk dat de fles de vorm van een kopje moest hebben. Zo creëerde Paco Rabanne opnieuw een heel speciale fles die zeker een verzamelobject zal worden.

Dit bijzondere parfum wordt gepresenteerd in de vorm van een zilveren trofee. Puur en nobel met een krachtige belettering die eruit ziet alsof het in de trofee van het oude Rome is gegooid. Ook de buitenverpakking van Paco Rabanne Invictus is geheel in antieke stijl ontworpen. De Invictus letters, versierd met de vleugels van de overwinning, getuigt van kracht en roem.

Klantbeoordelingen van Paco Rabanne Invictus

5 uit 5 sterren — op basis van 12 klant adviezen

De laatste beoordeling van Paco Rabanne Invictus Deodorantstick (75 ml) door op

Ik ben een grote fan van Invictus, klasse geur. Verfrissend, verkwikkend en bekorend. Sommigen vinden deze geur meer iets voor opa's maar daar hoor ik zeker niet bij

meer 11 Klantrecensies voor Paco Rabanne Invictus Deodorantstick (75 ml)

De laatste beoordeling van Paco Rabanne Invictus Set met deodorant spray door op

Ik heb mijn favoriet gevonden! De spray is een heerlijke aanvulling. Een geur die zeer geliefd is bij het vrouwelijke geslacht. Goede investering dus... ;-)

meer 11 Klantrecensies voor Paco Rabanne Invictus Set met deodorant spray

De laatste beoordeling van Paco Rabanne Invictus Douchegel (150 ml) door op

Deze geur moet iedereen hebben. De douchegel is de perfecte combinatie bij de geur. Zelden zo'n lekkere geur geroken. Top!

meer 11 Klantrecensies voor Paco Rabanne Invictus Douchegel (150 ml)

Meer producten van Paco Rabanne

Naast Paco Rabanne Invictus vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: