Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-40%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Invictus kan worden omschreven als "de geur van overwinning". In 2013 slaagde Paco Rabanne erin om met Invictus een eigentijdse versie van mannelijkheid op de parfummarkt te brengen.

Een sensuele, frisse explosie van kracht en innerlijke kracht.

Paco Rabanne Invictus goedkoop kopen

De geur +

Paco Rabanne Invictus, een geniale zet in de vorm van een trofee

Het in 2013 gelanceerde parfum Invictus van Paco Rabanne is weer een geniale zet van mode- en parfumontwerper Paco Rabanne. Zijn parfums zijn niet alleen beroemd om hun opvallende geurcreaties, maar ook om hun onmiskenbare flacons. De meeste zijn cultobjecten die voor andere doeleinden zijn gebruikt, zoals de legendarische goudstaaf van 1 miljoen.

Met Invictus - de Onoverwonnene - neemt Paco Rabanne ons mee naar de wereld van de oude goden. De held heeft zijn overwinningen al behaald, hij is de beste. Een icoon voor elke man en een droombeeld voor elke vrouw. Het resultaat is Paco Rabanne Invictus, een absoluut unieke en verslavende geur.

De topnoot van Paco Rabanne Invictus opent met frisse, sprankelende noten van grapefruit en maritieme akkoorden. De hartnoot van Invictus wordt gekenmerkt door een vleugje laurier en sensuele jasmijn. Het onweerstaanbare effect wordt echter bereikt door de houtachtige amberakkoorden die de basisnoot domineren.

Erotische geurnoten zoals guajakhout, eikenmos, patchoeli en warme ambergruis vormen de ongelooflijk verleidelijke geurcocktail van Paco Rabanne Invictus. Een parfum "tussen opzwepende frisheid en dierlijke sensualiteit", verklaart Véronique Nyberg, de parfumeur van het parfum.

Hartnoten:
Parfümeur:
Véronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge, Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Paco Rabanne Invictus met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 11 klant adviezen
Commentaar van Woust1998
heerlijke geur

Ik ben een grote fan van Invictus, klasse geur. Verfrissend, verkwikkend en bekorend. Sommigen vinden deze geur meer iets voor opa's maar daar hoor ik zeker niet bij

Commentaar van Respense
Mijn absolute highlight

Ik heb mijn favoriet gevonden! De spray is een heerlijke aanvulling. Een geur die zeer geliefd is bij het vrouwelijke geslacht. Goede investering dus... ;-)

Commentaar van Morects
waanzinnig

Deze geur moet iedereen hebben. De douchegel is de perfecte combinatie bij de geur. Zelden zo'n lekkere geur geroken. Top!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Paco Rabanne Invictus in vergelijking met de SRP