Geen resultaten resultaat: resultaten:

"De geur van de overwinning", zo kun je het Invictus waarschijnlijk omschrijven. Paco Rabanne slaagt erin om in 2013 een eigentijdse versie van mannelijkheid op de parfummarkt te brengenInvictus .

Een sensuele, frisse explosie van kracht en innerlijke kracht.

Paco Rabanne Invictus kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Paco Rabanne Invictus, een genieslag in de vorm van een trofee

Zijn parfums zijn niet alleen beroemd om hun kenmerkende geurcreaties, maar ook om hun onmiskenbare flacons. De meeste van hen zijn cultusobjecten die niet voor het beoogde doel worden gebruikt, zoals de legendarische 1 miljoen goudstaaf.

Met Invictus - het ongekookte - leidt Paco Rabanne ons in de wereld van de oude goden. De held heeft zijn overwinningen al gewonnen, hij is de beste. Een icoon voor elke man en een droom voor elke vrouw. Dus Paco Rabanne heb ik Invictus een absoluut uniek parfum gecreëerd dat verslavend is.

De hartnoot hiervan Invictus wordt gekenmerkt door een vleugje laurier en sensuele jasmijn. Het onweerstaanbare effect wordt echter bereikt door de houtachtige amberakkoorden die de basisnoot domineren.

Erotische geuren van guaiac hout, eikenmos, patchoeli en warme amber vormen de ongelooflijk verleidelijke geurcocktail van Paco Rabanne Invictus . Een parfum "tussen zweepslagen frisheid en dierlijke sensualiteit", verklaart Véronique Nyberg, de parfumeur van de geur.

Kopnoten:
Grapefruit
Maritieme notities
Hartnoten:
Laurier
Jasmijn
Basisnoten:
Guajakhout
Eikenmos
Patchoeli
Ambra

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Paco Rabanne Invictus met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 11 klant adviezen
Commentaar Woust1998 van 14. november 2014
heerlijke geur

Ik ben een grote fan van Invictus, klasse geur. Verfrissend, verkwikkend en bekorend. Sommigen vinden deze geur meer iets voor opa's maar daar hoor ik zeker niet bij

Commentaar Respense van 13. november 2014
Mijn absolute highlight

Ik heb mijn favoriet gevonden! De spray is een heerlijke aanvulling. Een geur die zeer geliefd is bij het vrouwelijke geslacht. Goede investering dus... ;-)

Commentaar Morects van 07. november 2014
waanzinnig

Deze geur moet iedereen hebben. De douchegel is de perfecte combinatie bij de geur. Zelden zo'n lekkere geur geroken. Top!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-46%1